Kurtlar Vadisi Pusu'nun devi Ben Bu Cihana Sığmazam'a evet dedi! Ortalığı yıkıp geçecek

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden iddialı yapımlarda yer alan ve son olarak Arka Sokaklar projesinde izleyici kitlesinin karşısına geçen Mustafa Üstündağ, ATV’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine transfer edildi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun devi Ben Bu Cihana Sığmazam'a evet dedi! Ortalığı yıkıp geçecek
Kurtlar Vadisi Pusu'nun devi Ben Bu Cihana Sığmazam'a evet dedi! Ortalığı yıkıp geçecek
GİRİŞ 12.02.2024 18:19 GÜNCELLEME 12.02.2024 18:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yakın bir zaman önce Kanal D’nin Arka Sokaklar projesinde üstlendiği ‘Sadullah Çetin’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Mustafa Üstündağ’ın yeni adresi netlik kazandı. Mustafa Üstündağ, ATV’de her bölümü ayrı heyecana sahne olan Ben Bu Cihana Sığmazam’la el sıkıştı.

 TRT1’den Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu geliyor! Kuruluş Osman’ın Turgut Bey’i var TRT1’den Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu geliyor! Kuruluş Osman’ın Turgut Bey’i var

Çukur’da ‘Kahraman Koçovalı’, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Boran Kayalı’, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de ‘Kara Davut Paşa’, Kurtlar Vadisi Pusu’da ‘Muro (Murat)’ karakteriyle tanınırlık kazanan Üstündağ, Ben Bu Cihana Sığmazama sürpriz rolle dönüyor.

Gönül Dağı 126.bölüm fragmanı: Nabzı hızlandıracak haber! Duyacaklarınıza hazır mısınız?Gönül Dağı 126.bölüm fragmanı: Nabzı hızlandıracak haber! Duyacaklarınıza hazır mısınız?

Aynı zamanda usta oyuncu Mustafa Üstündağ geçmiş dönemde Yedi Numara, Cennet Mahallesi, Emret Komutanım, Merhamet, Bana Sevmeyi Anlat, Aşka Sürgün gibi yapımlarda da oyunculuk performansı sergilemişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • İmran 2 ay önce Şikayet Et
    Sen ne yaparsan seyredilir reiiiiis
    Cevapla
  • Behçet 2 ay önce Şikayet Et
    Behzatı da getir!!bro daha fazla action olmalı!!
    Cevapla
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Mustafa Üstündağ uy başıma gelenler dizisi tavsiye ederim
    Cevapla
  • Ü.Ç 2 ay önce Şikayet Et
    Aynı senaryo, masa, silah, mafya yeter sayın kaynarca, ısıtıp getirdiğin yemek bayatladı. Kimi transfer edersen et, reyting yerlerde olacak, göreceksin.
    Cevapla
  • harbici 2 ay önce Şikayet Et
    kardeş amenna da dizi güzel. konuyu çarpıtmayalım.
    Cevapla
  • Edhosever 2 ay önce Şikayet Et
    İşte şimdi izlenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar