Teşkilat’a Diriliş Ertuğrul’un unutulmazı Ali Burak Ceylan geliyor! Kötü adam Dani olacak

Bir dönemin en fazla seyredilen dizilerinden bir tanesi olan Diriliş Ertuğrul’daki performansıyla adını geniş kitlelere duyuran Ali Burak Ceylan, Teşkilat ailesinin üyesi oldu.

Teşkilat’a Diriliş Ertuğrul’un unutulmazı Ali Burak Ceylan geliyor! Kötü adam Dani olacak
Teşkilat’a Diriliş Ertuğrul’un unutulmazı Ali Burak Ceylan geliyor! Kötü adam Dani olacak
GİRİŞ 07.02.2024 09:28 GÜNCELLEME 07.02.2024 13:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İlk kez 2014’te Diriliş Ertuğrul’da ismini duyuran ve oyunculuk başarısını kanıtlayan Ali Burak Ceylan’ın yeni projesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan ve hangi projeyle döneceği hayranları tarafından sabırsızlık içerisinde beklenen Ali Burak Ceylan, şimdi de Teşkilat kadrosuna adını yazdırdı.

 TRT1’den Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu geliyor! Kuruluş Osman’ın Turgut Bey’i var TRT1’den Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu geliyor! Kuruluş Osman’ın Turgut Bey’i var

Asıl çıkışını 2018’de Kalp Atışı dizisiyle yakalayan ve burada üstlendiği ‘Oğuz Dağçakrak’ karakteriyle ilgi odağına oturan Ali Burak Ceylan’ın Teşkilat dizisindeki rolü herkesi şaşkına uğrattı.

Gönül Dağı 126.bölüm fragmanı: Nabzı hızlandıracak haber! Duyacaklarınıza hazır mısınız?Gönül Dağı 126.bölüm fragmanı: Nabzı hızlandıracak haber! Duyacaklarınıza hazır mısınız?

Ceylan, reyting rekorları kıran Teşkilat dizisinde kötü adam Dani karakteriyle ekran başındakilere aksiyon ve gerilim yüklü dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere sevilen oyuncu Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, Bekarlığa Feda, Külahta Erimiş Dolunaya, Reis projelerde de kameralar karşısına geçmişti.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kurtlar Vadisi Pusu'nun Muro'su geliyor! Farklı renk katacakBen Bu Cihana Sığmazam'a Kurtlar Vadisi Pusu'nun Muro'su geliyor! Farklı renk katacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Mesut 2 ay önce Şikayet Et
    Çok basit bir dizi,izlemeye değmez..Keloğlan masalları daha sürükleyici..
    Cevapla
  • veli 2 ay önce Şikayet Et
    Başarılar dilerim
    Cevapla
  • Haberci 2 ay önce Şikayet Et
    Operatör deyip boşluğa konuşmaları çok muhteşem.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti