Gönül Dağı 127.bölüm fragmanında soğuk duş etkisi yapacak sahne! Ortam bir anda geriliyor

Birtakım tatsız gelişmelerin yaşandığı Gönül Dağı 127.bölüm fragmanında Gedelli kasabasında soğuk rüzgarlar esmeye başlar ve ipler kopma noktasına gelir.

Gönül Dağı 127.bölüm fragmanında soğuk duş etkisi yapacak sahne! Ortam bir anda geriliyor
Gönül Dağı 127.bölüm fragmanında soğuk duş etkisi yapacak sahne! Ortam bir anda geriliyor
GİRİŞ 12.02.2024 18:12 GÜNCELLEME 12.02.2024 18:14

Gönül Dağı 127.bölüm fragmanında hem Ramazan’ı hem Veysel’i darmaduman edecek ve kendilerini yeni bir krize sürükleyecek gelişme yaşanır. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Cemile ile Asuman'ın eşlerine sarf ettiği sözler gergin bir atmosferin oluşmasına neden olur. Yeni bölüm fragmanında Cemile'nin, 'Kandırdın beni! Söz verdin, sözünde durmadın sen. Yazıklar olsun!' çıkışı Gönül Dağı'nda tansiyonu yükseltir.

Mehmed: Fetihler Sultanı’ndan heyecanlandıran haber! TRT1 görüntüleri ve tarihi paylaştıMehmed: Fetihler Sultanı’ndan heyecanlandıran haber! TRT1 görüntüleri ve tarihi paylaştı

Öte yandan Asuman'ın da Ramazan'a 'Yazıklar olsun!' diyerek tepki göstermesi yeni bir fırtınanın kopacağının habercisidir. Dört sezondur reytinglerde başarısını hız kesmeden devam ettiren ve her Cumartesi izleyenlerin ekranın başından bir dahi ayrılmaksızın takip ettiği Gönül Dağı'nda bu hafta nefes kesen anlar yaşanacak.

MasterChef yarışmacısının son hali ağızları açık bıraktırdı! Herkes bu değişimi konuşuyorMasterChef yarışmacısının son hali ağızları açık bıraktırdı! Herkes bu değişimi konuşuyor

Ferhat Eşsiz'in yapımcısı olduğu, Yahya Samancı'nın yönettiği, Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan'ın yazdığı Gönül Dağı 127.bölümüyle 17 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de şampiyonluk olasılıkları! 8 takımın düşme ihtimali var!
Temel Kotil'den KAAN üzerinden Almanya göndermesi