MasterChef yarışmacısının son hali ağızları açık bıraktırdı! Herkes bu değişimi konuşuyor

2018 sezonunda MasterChef Türkiye programında mücadele gösteren Eslem Sena Yurt’un son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Eski halinden eser kalmayan eski yarışmacının zaman içinde geçirdiği değişim sosyal medyanın gündemine oturdu.

MasterChef yarışmacısının son hali ağızları açık bıraktırdı! Herkes bu değişimi konuşuyor
MasterChef yarışmacısının son hali ağızları açık bıraktırdı! Herkes bu değişimi konuşuyor
GİRİŞ 11.02.2024 11:05 GÜNCELLEME 11.02.2024 13:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye’deki kariyerinin ardından Demet Akalın’ın aşçısı olarak mesleğini devam ettiren Eslem Sena Yurt’un değişimi ağızları bir karış açık bıraktırdı. Verdiği kilolar ve geçirdiği estetik operasyonlarla beraber inanılmaz bir değişim geçiren Eslem Sena Yurt’u görenler resmen tanıyamıyor.

Gönül Dağı 127.bölüm fragmanında soğuk duş etkisi yapacak sahne! Ortam bir anda geriliyorGönül Dağı 127.bölüm fragmanında soğuk duş etkisi yapacak sahne! Ortam bir anda geriliyor

Yıllar içerisinde bambaşka biri haline dönüşen Yurt’un son haliyle karşılaşanlar, ‘Nereden nereye’ demekten kendini alıkoyamadı. Tarzında radikal bir değişikliğe imza atan yarışmacının son dönemlerde yaptığı sosyal medya paylaşımları çok konuşuldu. Fazlalıklarından kurtulmasının ardından formda bir görüntüye kavuşan Yurt’un saçlarını sarıya boyaması da dikkatlerden kaçmadı.

Mehmed: Fetihler Sultanı’ndan heyecanlandıran haber! TRT1 görüntüleri ve tarihi paylaştıMehmed: Fetihler Sultanı’ndan heyecanlandıran haber! TRT1 görüntüleri ve tarihi paylaştı

Şu anki dönemde ünlü isimlere hazırladığı yemeklerle adından söz ettiren Eslem Sena Yurt, 1998’de hayata gözlerini açtı. Üniversite eğitimini gastronomi bölümünden tamamlayan Yurt, MasterChef Türkiye’nin 2018 sezonunda sergilediği performansla geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Bir Dost 2 ay önce Şikayet Et
    Zamanla tüm kadınlar birbirinin kopyası oluyor.
    Cevapla
  • Orhan 2 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel kızdın maskeye ne lüzum vardı....
    Cevapla
  • Ahmet Dilek 2 ay önce Şikayet Et
    plastik cerrahların maşallahı var, seda sayan ve seren serengilde kat ettikleri aşamayı diğer vatandaşlara da uyguluyorlar, parası olan yaptırıyor her yerini vesselam...
    Cevapla
  • Tc vatan 2 ay önce Şikayet Et
    Bizde parayi bulan orasını burasını yaptırıyor yatirm is yapacağına bos işler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...