Mehmed: Fetihler Sultanı TRT1'de reytingleri altüst etmeye geliyor! Fragmanı alkış aldı

İzleyenlerin bir süredir sabırsızlık içerisinde bekledikleri Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yayın tarihi TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı tarafından ilan edildi.

GİRİŞ 15.02.2024 23:14 GÜNCELLEME 15.02.2024 23:15
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Dönem dizilerine bir yenisini daha ekleyen TRT1, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisini sayılı günler sonra görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Serkan Çayoğlu’nun ‘2. Mehmed’ karakteriyle kameralar karşısına geçeceği Mehmed: Fetihler Sultanı’ndan ekran başındakileri heyecanlandıran haber geldi.

MasterChef yarışmacısının son hali ağızları açık bıraktırdı! Herkes bu değişimi konuşuyorMasterChef yarışmacısının son hali ağızları açık bıraktırdı! Herkes bu değişimi konuşuyor

Şafak Bal’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Eyüp Gökhan Özekin’in yapımcısı olduğu dizinin yayın tarihi TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı tarafından sosyal medya platformu üzerinden resmen açıklandı. Hem oyuncu kadrosuyla hem konusuyla şimdiden tüm ilgiyi üstünde toplamayı başaran Mehmed: Fetihler Sultanı, 27 Şubat Salı tarihinde ekran macerasına atılacak.

Gönül Dağı 127.bölüm fragmanında soğuk duş etkisi yapacak sahne! Ortam bir anda geriliyorGönül Dağı 127.bölüm fragmanında soğuk duş etkisi yapacak sahne! Ortam bir anda geriliyor

Yayınlanan tanıtımıyla beğeni ve yorum yağmuruna tutulan projenin oyuncu kadrosunda ise Serkan Çayoğlu, Kenan Çoban, Ali Nuri Türkoğlu, Fikret Kuşkan, Teoman Kumbaracıbaşı, Selim Bayraktar, Sinan Albayrak, Esila Umut, Tuba Ünsal ve Bülent Alkış gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • amca 2 ay önce Şikayet Et
    Allah rızası için ertuğrul ve osman gibi senelerce uzatmayın. En fazla iki sezon da biter konu. Oda 70 er dakikalık 30 ar bölümle. Lütfen bu konuyu diğerlerini harcadığınız gibi harcamayın.
    Cevapla
  • aty 2 ay önce Şikayet Et
    malesef yine her zamanki gibi, 36 yaşında.. 1.88 boyunda bir Fatih Sultan Mehmed ile Koca bir fiyaskoyla daha karşı karşıyayız. Fatih 21 yaşında fethetti İstanbulu.. boyu da taş çatlasa 17 idi.. zekasıyla.. ferasetiyle.. ileri görüşlülüğüyle.. şahsiyetiyle.. ve en önemlisi, ordusu ve kendisinin sağlam inancıyla fethettiler İstanbulu.. 21 YAŞINDA
    Cevapla
  • Ruhi 2 ay önce Şikayet Et
    3. bölümde final vermeyecek bir tarih anlatılmalı
    Cevapla
  • konuk 2 ay önce Şikayet Et
    sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Cevapla
  • Muaz 2 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir dizi artık diriliş Ertuğrulun yerini tutamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak