Teşkilat'ta Ömer'in sabrını zorlayan tehdit! Tüm ekip seferber oldu

TRT1'in MİT dizisi Taşkilat yeni bölümüyle seyirciye büyük heyecan yaşattı. 95. bölümüyle 11 Şubat'ta ekrana gelen Teşkilat'ta Ömer Neslihan'a evlenme teklifi ve Kambur'un Çetin'in adamı çıkması geceye damga vurdu. İşte konuyla ilgili detaylar...

Teşkilat'ta Ömer'in sabrını zorlayan tehdit! Tüm ekip seferber oldu
Teşkilat'ta Ömer'in sabrını zorlayan tehdit! Tüm ekip seferber oldu
GİRİŞ 12.02.2024 15:04 GÜNCELLEME 12.02.2024 15:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin gözdesi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.    Peki Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan doksan beşinci bölümünde neler yaşandı?

TEŞKİLAT 95. BÖLÜM ÖZETİ
 
Kambur, Ömer’i sevdikleriyle tehdit etmekten büyük bir keyif alırken Ömer’in ise sabrı giderek tükenmeye başladı. Kambur’un ele geçirilmesi için ekip seferber oldu. Herkes büyük bir titizlikle iz peşine düşerken Korkut’un aracında bulduğu vericiyle yeni bir operasyonun hazırlığına başlandı.

Kambur, hizmet ettiği yabancı istihbarat servisine İstanbul’da kaos yaratıp Ömer’i öldürüp istedikleri başarıyı elde edeceğini söyledi. Ömer, Korkut’a Sena’nın teknik takibe takıldığını söyledi. Gerçekleri Sena’dan duymak için ona bir fırsat veren Korkut, beklediği cevabı alamayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Ömer ve Neslihan ipucu peşindeyken Ömer,  yeni hamlesini devreye sokmak için Neslihan’a evlenme teklifi etti. Herkesten gizli kendi operasyonunu yürüten Çetin, Neslihan’ı yalanlarına inandırmayı başardı. Kambur’u Ömer’in peşine takmaktan vazgeçmedi.

Teşkilat, yeni bölümüyle 18 Şubat pazar akşamı TRT 1’de.

 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Seda56 2 ay önce Şikayet Et
    Bu bölüm çok kötüydü Neslihan karakterini oynayan kişide çok başarısız hep kendi kafasına göre de iş yapıyor ve babası o büyük hain ne zaman ortaya çıkaracak merak ediyorum mit teşkilatımız çok güçlü biraz pasif gösteriliyor biraz daha dikkat edelim lütfen sonuç olarak iyi bir dizi
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Bir zamanlar pembe dizi diye lakap takılan salon dizileri vardı,teşkilat şu an ona dönüştü.1.ci sezon sonrası hiç tat vermiyor artık izlemeyi bıraktım sizlerde bırakın ki reyting yapmazsa final yapmaktan başka yolları kalmaz
    Cevapla
  • Bekir SAĞLAM 2 ay önce Şikayet Et
    dizi aşk dizisine döndü, çetin bu diziye karakter olarak hiç yakışmadı. Dizi amacından saptı.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    SAÇMA SAPAN Diziler ....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!