TRT1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı hakkında bomba gelişme! Yayın tarihi belli oldu

TRT1'in yeni dizisi Kara ağaç Destanı Anadolu’nun kadim topraklarını seyirciye sunmaya geliyor. Oldukça başarılı oyuncu kadrosuna sahip olan Kara Ağaç Destanı dizinin yayın tarihi netlik kazandı.

TRT1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı hakkında bomba gelişme! Yayın tarihi belli oldu
TRT1'in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı hakkında bomba gelişme! Yayın tarihi belli oldu
GİRİŞ 12.02.2024 17:29 GÜNCELLEME 12.02.2024 17:29

TRT 1’in bir süredir hazırlıkları devam eden yeni dizisi “Kara Ağaç Destanı” 23 Şubat Cuma Akşamı saat 20.00’ de izleyiciyle buluşuyor. Yayınlanan yeni fragmanıyla büyük ilgi gören ve heyecan yaratan  “Kara Ağaç Destanı” dizisi ekranlarda destan yazmaya geliyor.

Her bölümü sinema filmi tadında olan dizinin başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk yer alıyor.  Heyacanla beklenen dizinin  yapımcılığını Hasan Kurul üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturuyor.

Kara Ağaç Destanı'nda; 1950 ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeği yan yana anlatılırken heyecan, hüzün ve sevda kalplere dokunacak. 

Ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Kara Ağaç Destanı’nın başrollerinde; Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker , Hakan Boyav, Merih Öztürk’ün  yanı sıra  Ayten Uncuoğlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Hakkı Ürün,  Sevtap Özaltun, Oğulcan Arman Uslu, Mehmet Güler, Sekvan Serinkaya, Deniz Altan, Kenan Ciniviz, Eray Ertüren, Tuncay Beyazıt, Nurhayat Boz ,Mehmet Şeker, Sultan Sarohan, Taylan Meydan, Mert Karabulut, Halil Demir, Berfin Kıymaz, Adem Türkyılmaz, Alessa Dilara Demircan gibi birbirinden başarılı ve usta isimler yer alıyor.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...