Gönül Dağı'ndan sevindiren haber! TRT1'in yüzünü güldürdü

Reytinglere doymayan Gönül Dağı, TRT1 ekranlarındaki 126. bölümüyle reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesine oturdu. Gönül Dağı'nın yeni bölümünde Taner ve Selma'nın önündeki engellerin kalkacağına dair sinyallerin verilmesi damga vurdu.

Gönül Dağı'ndan sevindiren haber! TRT1'in yüzünü güldürdü
Gönül Dağı'ndan sevindiren haber! TRT1'in yüzünü güldürdü
GİRİŞ 12.02.2024 12:03 GÜNCELLEME 12.02.2024 17:31
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

4. Sezona izlenme rekorlarıyla giren ve başarı grafiğini sürekli artıran TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın 126. Bölümü de tüm kulvarlarda birinci oldu. Dizinin 10 Şubat Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelen 126. Bölümü, Totalde 8.75, AB’de 7.20,  ABC1’de ise 8.55 reyting alarak yine izleyicilerin gönüllerinde taht kurdu.
 
Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı,  küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.


 
Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.
 
Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök  kaleme alıyor.


 
Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Melis Sevinç, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen rol alıyor.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Dizinin müdavimi. 2 ay önce Şikayet Et
    Gönül dağı iyisi yasemin gitti çok sevindim. Taner ve selma birbirine çok yakışıyorlar ikisininde aşkı ve birbirlerine bakışları beni mest ediyor artık biran evvel evlensinler yeni bir aksilik çıkmadan yoksa çok üzülürüm.
    Cevapla
  • Dilek 2 ay önce Şikayet Et
    Yani birazcık üstünü değiştirsin
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    On numara filim öbürlerinden hem açıklı hem komik ahlaksız bişe görmedim
    Cevapla
  • Yonca 2 ay önce Şikayet Et
    Ailecek izlenecek dizi . Diğer kanallardaki dizilere ne demeli herşey ortada insan utanır haya edep ahlak hiç biri yok
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Baştan sona izlediğim iki dizi Yeşil deniz ve Gönül Dagi. Lütfen yesil deniz ya geri gelsin ya yeşil deniz ayarında bir şeyler üretin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti