Kuruluş Osman'a Arka Sokaklar ve Şahane Hayatım'dan bomba transferler! 4 oyuncu birden

ATV'nin büyük ilgi toplayan dizisi Kuruluş Osman'a bomba oyuncular dahil oluyor. Daha önce Arka Sokaklar ve Şahane Hayatım'da rol alan 4 oyuncu Kuruluş Osman'a Hakik, Tacettin Noyan, Ayça Hatun, ve Gündüz karakterleri ile dizinin 148. bölümünde rol alacak.

Kuruluş Osman'a Arka Sokaklar ve Şahane Hayatım'dan bomba transferler! 4 oyuncu birden
Kuruluş Osman'a Arka Sokaklar ve Şahane Hayatım'dan bomba transferler! 4 oyuncu birden
GİRİŞ 18.02.2024 23:40 GÜNCELLEME 18.02.2024 23:40

ATV ekranın reytinglerin zirvesini bırakmayan dizisini oyuncu kadrosuna Taner Rumeli, Yulduz Rajabova, Şekip Taşpınar ve Melih Çardak dahil oluyor. Kuruluş Osman’ın 14 Şubat Çarşamba akşamı 20:00’de yayınlanacak olan 148. Bölümünde oyuncular boy gösterecek. 

En son Baba, Şahane Hayatım ve Kardeşlerim dizisinde rol alan Taner Rumeli Kuruluş Osman'a dahil olan isimler arasında. Oyuncu Rumeli, diziye Hakik karakteri ile ile giriş yapacak. 

Daha önce Bozkır Arslanı Celaleddin'de boy gösteren Özbek asıllı Yulduz Rajabova da ATV'nin tarih dizisine dahil olan isimler arasında. Genç oyuncu Kuruluş Osman'da Ayça Hatun karakterine hayat verecek. 

Arka Sokaklar, Teşkilat ve Yürek Çıkmazı'nın kadrosunda olan Şekip Taşpınar Kuruluş Osman'ın yeni oyuncularından biri. Şekip Taşpınar Gündüz karakteri ile oyunculuk performansı sergileyecek. 

Mahkum ve Bir Peri Masalı dizisinde de rol alan Melih Çardak da Kuruluş Osman'ın yeni oyuncularından biri. Ünlü oyuncu diziye damga vuracak yeni karakter Tacettin Noyan ile seyirciye merhaba diyecek. 

OSMAN BEY’İN HAMLESİ

Taceddin Noyan, Osman Bey’e boyun eğdirmekte kararlıdır. Osman Bey, Taceddin Noyan’ın planlarını bertaraf etmek için nasıl bir hamle yapacaktır?

TACEDDİN NOYAN VE MEHMET BEY ARASINDA NELER YAŞANACAK?

Taceddin Noyan, Mehmet Bey’le konuşmak için Uç Pazar’a gider. Mehmet Bey, Taceddin Noyan’a karşı nasıl bir tavır takınacaktır? Taceddin Noyan ve Mehmet Bey’in görüşmesinden haberdar olan Gonca Hatun bunu Alaeddin Bey’e söyleyecektir. Gonca Hatun, Alaeddin Bey’in yanında vurulur. 

BİZANS CELLADI GELİYOR

Bizans Celladı İmren Tegin, Uçlar’a gelir. Taceddin Noyan’la yan yana gelen İmren Tegin’in ilk işi ne olacaktır? 

OSMAN BEY VE TACEDDİN NOYAN KARŞILAŞMASI

Karacelasun’u ele geçiren Osman Bey, Taceddin Noyan’a gözdağı verir. Taceddin Noyan ile Osman Bey’in karşılaşmasının akıbeti ne olacaktır?

 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"