Kuruluş Osman'dan ayrılan oyuncu Serenay Sarıkaya'ya ödül verilmesine hiddetlendi

Geçtiğimiz sezon Kuruluş Osman'da boy gösteren, günümüzde ise Kirli Sepeti'nde oynayan Rüzgar Aksoy beklenmedik bir tepki ile gündeme geldi. Üst üste ödül alan Serenay Sarıkaya'nın ardından organizasyon şirketlerini eleştiren Rüzgar Aksoy, sürekli 5-6 kişiye ödül verilmesinden yakındı.

GİRİŞ 13.02.2024 08:59 GÜNCELLEME 13.02.2024 08:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

16 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden, ATV ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisindeki Turgut Bey karakteri ile akıllara kazınan Rüzgar Aksoy, Serenay Sarıkaya'ya üst üste verilen ödüllere tepki gösterdi. 

Rüzgar Aksoy, en son Serenay Sarıkaya'nın Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde 2023'ün en beğenilen kadın oyuncusu ödülünü aldıktan sonra, haberin altına "Yine o, yine o. Allah'ım ne kadar az oyuncumuz varmış yetenekli..." şeklinde yorum yapmıştı. 

Kuruluş Osman 'Turgut Bey' kimdir? Rüzgar Aksoy ünlü kardeşi kim? Rüzgar Aksoy aslen nereli?Kuruluş Osman 'Turgut Bey' kimdir? Rüzgar Aksoy ünlü kardeşi kim? Rüzgar Aksoy aslen nereli?

Günümüzde Fox Tv ekranında izleyici ile buluşan Kirli Sepeti dizisinde Yavuz karakterine hayat veren Rüzgar Aksoy'un bu ifadeleri sosyal medyada da gündem oldu. Bunun üzerine oyuncu Aksoy konuya ilişkin açıklama yaparak Serenay Sarıkaya ile ilgili bir durumun olmadığını dedi ve ödül dağıtan organizasyon şirketlerini eleştirdi. 

SERENAY'I ÇOK SEVERİM

Aksoy açıklamasına, "Evet arkadaşlar selamlar. Biz de magazinel olduk sonunda. Onedio'nun altına bir tane yorum yazmıştım. O yorum daha sonra magazin sayfalarında falan büyüttüler. 'Serenay'ın aldığı ödüle tepki' diye. Ya Serenay'ı çok severim. Onunla alakalı bir durum yok zaten." diyerek başladı.

5-6 KİŞİYE SÜREKLİ ÖDÜL VERİLİYOR!

Garip Bülbül Neşet Ertaş filminde de boy göstermeye hazırlanan oyuncu açıklamasının devamında şu sözlere imza attı: 

Ben organizasyonlardan bahsediyorum. Çok ciddiye aldığımdan da değil açıkçası. Ama bütün dizileri izlediniz mi acaba? Yeni farklı bir renk, bir tat, bir doku getiren karakterler, yeni oyunculardan yetenekli olanlardan birini keşfedip 'Aa biz ödülü buna verelim, gerçekten çok emek vermiş' dediniz mi? Yoksa çok reyting almış dizilerin magazinel tiplerine mi? 5-6 kişiye sürekli ödül veriyorsunuz anlatabiliyor muyum?

Kendime bir şey beklediğimden değil. Ödüllerimizi biz tiyatroda aldık çok şükür. Ama ödüllerinizi kimse ciddiye almıyor o noktada. Hangi oyunu izlediniz? Platformlara da sesleniyorum, hangi yeteneği keşfettiniz? Magazinde gördüğünüz tipleri oynatıyorsunuz ya da işte ödül veriyorsunuz falan. Bu! 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Dgol 2 ay önce Şikayet Et
    Bu kizida yıldız yapamadılar gitti...100 tane ödül ver gene olmazz,,,o kadar pohpoglandiki olmayınca olmuyoorrr
    Cevapla
  • eko54 2 ay önce Şikayet Et
    kemalistler sadece kemalistlere destek verir. bu arkadas bosuna nefesini tüketmis. bu solcu kisim bunu hep yapti ve yapmaya devam edecek
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 ay önce Şikayet Et
    Sözüm ona ödül veren belli, ödül alan belli dizi, film çekmeseler bile aynı kişiler, aynı kişilere ödül verir :D
    Cevapla
  • yaşar yıldız 2 ay önce Şikayet Et
    Haklı adam oyunculukla alakası olmayan popiler kişilere ödül vererek şımartılıyo
    Cevapla
  • zeynep 2 ay önce Şikayet Et
    adam haklıda serenayda iyi oyuncu sevmem ama hakkını yemeye de gerek yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!