RTÜK Başkanı Şahin'den "Aşk Adası" isimli yapımla alakalı açıklama

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, ‘Aşk Adası’ isimli yapımla ilgili ön incelemenin yapıldığını, toplumsal ve kültürel değerlerle bağdaşmayan hiçbir yapıma müsaade edilmeyeceğini açıkladı.

RTÜK Başkanı Şahin'den "Aşk Adası" isimli yapımla alakalı açıklama
RTÜK Başkanı Şahin'den "Aşk Adası" isimli yapımla alakalı açıklama
GİRİŞ 16.02.2024 00:56 GÜNCELLEME 16.02.2024 00:56
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

RTÜK Başkanı Şahin, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Sosyal medya başta olmak üzere bazı basın organlarında tartışılan 'Aşk Adası' isimli bir yapımla alakalı gerekli ön inceleme Üst Kurulumuz tarafından yapılmıştır.

Üst Kurul Başkanlığı, bir dijital medya platformunda yayınlanacağı belirtilen yapımla alakalı yapmış olduğu araştırmada, tanıtım fragmanının ilgili seç-izle platformu tarafından yayınlanmadığını belirlemiştir.

RTÜK, program fragmanının bahse konu dijital yayıncının bilgisi dışında yapımcı firmanın kendi sitesinden onay alınmadan yayınladığını tespit etmiştir. Toplumsal ve kültürel değerlerimizle bağdaşmayan hiçbir yapıma müsaade etmeyen RTÜK’ün konuyu yakından takip ettiğinin bilinmesini önemle kamuoyuna arz ederiz” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 24
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    inci taneleri, aşk adası kızılcık şerbeti ve fox ta bir dizi daha var bunlar tamamen toplumun kültürel, ahlak, ev içindeki aile yapısını tamamen egart eden yapımlar malesef aile içi şiddet ve son zamanlarda boşanmalar hızla artmaktadır. sayın RTÜK lütfen durdurun bu tür dizileri lutfen
    Cevapla
  • Fırat 2 ay önce Şikayet Et
    RTÜK'te yahudilerden oluşan bir örgüttür...O yüzden İsrail'deki yahudi ha Türkiye'deki bu yahudiler aynı yere çalışıyor :)))
    Cevapla
  • Goca Gonyalı 2 ay önce Şikayet Et
    Rtük yayın gereği ilkesi, yapılacak program, film, dizileri önce kendileri kontrol edecek sonra yayına sunulacak.
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Hangi dizi düzgün de.hepsi kaldılsin.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Kanal D'de yayınlanan İnci taneleri dizisinin kaldırılması istiyoruz pavyon hayatının özendirilmesi tehlikesi var
    Cevapla
  • Müslüman 2 ay önce Şikayet Et
    Kanal D kimin?????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu