RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu görevinden ayrıldı

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını duyurdu. Uslu'nun yeni görevi ise belli oldu.

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu görevinden ayrıldı
RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu görevinden ayrıldı
GİRİŞ 16.02.2024 13:25 GÜNCELLEME 16.02.2024 14:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, görevinden ayrıldığını duyurarak yeni görev yerini açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile RTÜK'ten ayrıldığını duyuran Uslu, şu ifadeleri kullandı;

"2007 yılında üniversite mezuniyeti sonu uzman yardımcısı olarak göreve başladığım ilk yer olan RTÜK'te uzmanlık, koordinatörlük, danışmanlık gibi görevlerin ardından son dört yıldır da başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Artık RTÜK ailesinden ayrılma vakti geldi. Bakanlık müşaviri olarak Türkiye Yüzyılı için, necip milletimiz ve asil devletimiz için yine canla başla çalışmaya devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

BAKANLIK MÜŞAVİRİ OLDU

Dr. İbrahim Uslu'nun yeni görev yeri ise Kültür ve Turizm Bakanlığı oldu. Uslu, Bakanlık Müşaviri olarak çalışmalarına devam edecek.

KAYNAK: HABER7
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • recep 2 ay önce Şikayet Et
    İllaki vardır da unutma kalitede devamlılık olmalı her dükkana her gün yeni ustalar gelse ne olur işletmenin hali işin hali
    Cevapla
  • Erkan 2 ay önce Şikayet Et
    Bir avuç insan dolaşıyor.. milletvekili olamıyor.. belediye başkanı olamıyor..daire bşk falan derken aynı kadrolar benzer insanlar tarafından sürekli dolaşıyor...yok mu başka insan...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi