Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 13.bölüm fragmanı: Kan donduran sahne! Eziyet son bulmuyor

Gerilimin had safhaya çıktığı Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 13.bölüm fragmanında ele geçirilen Selahattin güç duruma düşer. Esir tutulduktan sonra her türlü tehdit ve işkenceye maruz kalan Selahattin düşmana istediğini vermemeye kararlıdır.

GİRİŞ 20.02.2024 09:45 GÜNCELLEME 20.02.2024 09:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TRT1’in başarılı prodüksiyonu, zengin oyuncu kadrosu, güçlü konusuyla adından söz ettiren Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi 13.bölüm fragmanında Selahattin'i ölümcül bir tehlike beklemektedir.

Gönül Dağı 128.bölüm fragmanı paylaşıldı mı? Heyecanı 2 katına çıkaracak bir haber var!Gönül Dağı 128.bölüm fragmanı paylaşıldı mı? Heyecanı 2 katına çıkaracak bir haber var!

Mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini gözler önüne seren Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 13.bölümüyle 19 Şubat Pazartesi saat 20.00’de seyircisinin karşısına geçecek.

Türkiye, dizileriyle devleri geride bıraktı! Dünyayı şaşkına çeviren artış: %184'e ulaştıTürkiye, dizileriyle devleri geride bıraktı! Dünyayı şaşkına çeviren artış: %184'e ulaştı

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'de Neler Yaşanacak?

Alplarını kurtarmak için Gazze’ye giden Selahaddin, yakalanmıştır. Gregor ve Viktorya’nın niyetinde Selahaddin’i öldürmek varken Avram’ın istediği ise Selahaddin’den Zengi Devleti’ne ait sırları öğrenmektir. Selahaddin’den aldığı sırlarla Zengi Devleti’ni etkisiz hale getirecek ve kuracağı Krallığın önünde bir engel kalmayacaktır.

Esir altında ve işkence içinde olan Selahaddin, Avram’a tek kelime bile etmez. Ne olursa olsun buradan kurtaracak ve en başından beri Yahudi olduğunu bildiği Avram’ın büyük gücünün nereden geldiğini öğrenecektir. Avram ise Selahaddin’i obasına saldırmakla tehdit eder. Selahaddin ya devletin sırlarını verecek ya da Gregor onun obasını yakıp kül edecektir.

Selahaddin’in esir düşmesi obasını büyük bir tehlikenin içine doğru sürüklerken Sultan Nureddin, Selahaddin’i kurtarmak için Gazze’ye gitmeye karar verir. Fakat Gregor’un tehdidi onu büyük bir ikilemin içine sokar. Sultan Nureddin ya Selahaddin’in kurduğu obasını kaldırtacak ya da onun ölümünü görecektir. Büyük bir ikilemin içerisine düşen Sultan Nureddin bir taraftan Selahaddin’i düşünürken diğer taraftan Mevdud’un baskılarına maruz kalır.

En başından beri obanın kurulmasını istemeyen Mevdud, Selahaddin’in durumunu fırsat bilip Karategin üzerinden oyunlarına devam eder. Canları pahasına Selahaddin’in kurduğu obayı korumak için siper olan Eyyubiler bir taraftan Mevdud ve Karategin’e direnirken diğer taraftan da Haçlılar’ın olası baskınına karşı hazırlanmaya koyulur.

İşkencelerle ve tehditlerle Selahaddin’i konuşturmaya çalışan Avram istediğini alabilecek midir? Obayı basmak için harekete geçen Gregor, Selahaddin’in obasını yakıp yıkacak mıdır? Esir altında olan Selahaddin, Avram’ın elinden kurtulup tehlike altında olan obasını kurtarabilecek midir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • M. Ceylan 2 ay önce Şikayet Et
    Masallardan öte kurgularla iş yürütülmeye çalışılıyor. Selahaddin'i son derece bereceriksiz, tesadüflerin kahramanı yaptılar. TRT'ye yakışmadı.
    Cevapla
  • Ecir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu dizi ilk bölümden bu yana tam bir fiyasko 20 kişi ile fetih yapılıyor . Sürekli kılıç sahneleri üç beş kişi öl öl bitmiyor tarihten faydalanılmamış senarist akşam yazıyor arkası yarın dizileri gibi on defadır Selahaddin kaleye girip arkadaşlarını kurtarıyor ,Selahaddin sürekli başarısız düşmanları ondan daha zeki daha güçlü gösteriliyor
    Cevapla
  • Tan Maz 2 ay önce Şikayet Et
    Koskoca Selahattin eyyubi'yi Madara ettiler. Her bölümde 3 kere esir düşüyor.
    Cevapla
  • Abdullah 2 ay önce Şikayet Et
    Bir işi ya doğru düzgün yapmalılar ya da hiç yapmamalılar. Bir Hz. Ömer dizisine bakın. On binlerce kişilik prodüksiyon. Aylarca kullanılabilen şehir setleri. Sonuç muazzam. 10 yıl geçmiş hala izlerim. Bir de TRT'nin dizilerine bakın. 20-30 tane adam kılıç kalkan oynuyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Çok uyduruk sahneler var. Tarih hatırına izliyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü