Kuruluş Osman 149.bölüm 2.fragmanında ani ayrılık! Hiç beklenmedik isim apar topar gidiyor

ATV'nin iddialı dizisi Kuruluş Osman 149.bölüm 2.fragmanında Taceddin Noyan yaptıklarının bedelini canıyla ödedi. Böylece ünlü oyuncu Melih Çardak'ın üstlendiği 'Taceddin Noyan' karakterinin Kuruluş Osman'daki hikayesi sona erdi.

GİRİŞ 22.02.2024 09:16 GÜNCELLEME 22.02.2024 09:16

Her sezon olduğu gibi 5.sezonunda da reytinglerin zirvesinden düşmeyen Kuruluş Osman’ın 21 Şubat Çarşamba tarihinde yayına girecek olan 149.bölümünde Osman Bey; Taceddin Noyan’ı gafil avlarken, İmren Tegin’in hamlesi üzerine “Gayrı savaş vaktidir!” diyerek savaş ilan eder.

Mehmed Fetihler Sultanı'ndan heyecan verici haber! TRT1'in paylaşımı nabızları yükselttiMehmed Fetihler Sultanı'ndan heyecan verici haber! TRT1'in paylaşımı nabızları yükseltti

OSMAN BEY, TACEDDİN NOYAN’I GAFİL AVLIYOR!

Osman Bey, Taceddin Noyan’ın ordusu hareket etmeden onları karargahta vurma kararı alır. Taceddin Noyan’ı otağında gafil avlayan Osman Bey cezasını keser.

Gönül Dağı'nın unutulmaz ismi ayrıldıktan sonra suskunluğunu bozdu! 'Kararını veremez'Gönül Dağı'nın unutulmaz ismi ayrıldıktan sonra suskunluğunu bozdu! 'Kararını veremez'

ELÇİM HATUN VE ORHAN BEY ARASINDA NELER YAŞANACAK?

Efendize Elçim Hatun ve yengesi Ayça, Orhan Bey hakkında konuşurlar. Orhan Bey’in yiğitliğini öven Elçim Hatun’un gerçek hisleri nedir?

Now TV’den şoke eden karar! Kopuk dizisinin yayından erken kaldırılmasının asıl nedeni…Now TV’den şoke eden karar! Kopuk dizisinin yayından erken kaldırılmasının asıl nedeni…

Gündüz Bey, Osman Bey’e kayı birliğini sağlamak için bir toy yapmayı teklif eder. Orhan Bey ve Elçim Hatun’un evlenmesini ister. Osman Bey buna ne cevap verecektir? Orhan bir yanda Holofira varken bu teklife karşı nasıl bir tavır takınacaktır?

ALAEDDİN BEY, GONCA’YI İYİLEŞTİREBİLECEK Mİ?

Alaeddin Bey vurulan Gonca Hatun’u Yenişehir Sarayı’na getirmeye çalışır. Alaeddin Bey kimseye görünmeden Gonca Hatun’u iyileştirebilecek midir?

İMREN TEGİN’İN BAYINDIR BEY HAMLESİ!

İmren Tegin son kayı ölene kadar sulhun bitmeyeceğini söyler. Osman Bey’e savaş açan İmren Tegin gözdağı vermek için kanlar içindeki Bayındır Bey’i Yenişehir’e getirir.

OSMAN BEY’İN SAVAŞ İLANI!

Yaşanılanlara karşı Osman Bey’in öfkesi çok büyüktür. “Gayrı savaş vaktidir!” diyerek savaş ilanı yapan Osman Bey, İmren Tegin’den nasıl intikam alacaktır?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de çılgın senaryo! Şampiyonluk yarışı ve ihtimaller...
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak