Gönül Dağı'nın unutulmaz ismi ayrıldıktan sonra suskunluğunu bozdu! 'Kararını veremez'

Başrolünü üstlendiği Gönül Dağı dizisinden ayrılmasıyla hayranlarını hüsrana uğratan Gülsim Ali, aylar sonra suskunluğunu bozdu. Kendi isteğiyle veda etmediğinin altını çizen Gülsim Ali, "Taner ve Dilek'in hikayeleri yarım kaldı" dedi.

Gönül Dağı'nın unutulmaz ismi ayrıldıktan sonra suskunluğunu bozdu! 'Kararını veremez'
Gönül Dağı'nın unutulmaz ismi ayrıldıktan sonra suskunluğunu bozdu! 'Kararını veremez'
GİRİŞ 22.02.2024 09:33 GÜNCELLEME 22.02.2024 09:34
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında yayına girdiği her hafta reytingleri altüst etmeyi başaran Gönül Dağı dizisinde 'Mühendis Dilek' karakteriyle kameralar karşısına geçen Gülsim Ali vedasıyla hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Kuruluş Osman 149.bölüm 2.fragmanında ani ayrılık! Hiç beklenmedik isim apar topar gidiyorKuruluş Osman 149.bölüm 2.fragmanında ani ayrılık! Hiç beklenmedik isim apar topar gidiyor

Bilindiği üzere Gönül Dağı'nın çekimlerinin yapıldığı yerin şehirden uzak olmasından ötürü zorlandığını ifade ettiği, aynı zamanda kendi isteğiyle yollarını ayırdığı iddiası gündeme taşınmıştı. Aylar sonra suskunluğunu bozan ve ileri sürülen iddialara açıklık getiren Gülsim Ali İlhan, çarpıcı bir itirafa imza atarak kadroya kendi isteğiyle veda etmediğini belirtti.

Mehmed Fetihler Sultanı'ndan heyecan verici haber! TRT1'in paylaşımı nabızları yükselttiMehmed Fetihler Sultanı'ndan heyecan verici haber! TRT1'in paylaşımı nabızları yükseltti

'Ben Ayrılmak İstiyorum' Diyerek Ayrılan Bir Oyuncu Varsa Helal Olsun

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın sorularını yanıtlayan Gülsüm Ali İlhan, Gönül Dağı hakkında "Gönül Dağı çok özel bir proje. İnsanların kolay yakalayamadığı uyumu orada yakalamıştık. Bence oyuncu böyle bir vedanın kararını veremez. 'Ben ayrılmak istiyorum' diyerek ayrılan bir oyuncu varsa helal olsun. Ben o değilim... Bence hikaye buraya kadardı. Öyle olması gerekiyordu. Zamanımız oraya kadardı" şeklinde sözlere yer verdi.

Now TV’den şoke eden karar! Kopuk dizisinin yayından erken kaldırılmasının asıl nedeni…Now TV’den şoke eden karar! Kopuk dizisinin yayından erken kaldırılmasının asıl nedeni…

'Taner ve Dilek'in Hikayeleri Yarım Kaldı'

"Dilek'in hikayesi devam etseydi oynar mıydın?" sorusuna da cevap veren İlhan, "Dilek'in hikayesi ben çıkmış olsam da devam ediyor. Ayrıldıktan sonra fragmanı izleyince içimden bir parça kopmuş gibi hissettim. Diziye geri dönmem imkansız. Özel bir sahnede yer almak isterdim. Taner ve Dilek'in oğullarıyla olan mutluluğunu görmeyi çok isterdim. Hikayeleri yarım kaldı" ifadelerini kullandı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Demoxy 2 ay önce Şikayet Et
    Şımarık Kız...Zor geldi tabi iptidai şartlarda sivrihisar gibi bi yerde dizi çekmek..Ekibini sattı gitti..Artık onun yer aldığı hiçbir diziye bakmıyorum..Sözde sanatçılar grubu başkanı
    Cevapla
  • KIZILELMA 2 ay önce Şikayet Et
    Selma öğretmenin bir sempatikliği var Dilek daha donuk. Ramazan ve Hüseyin karakterleri diziyi basitleştiriyor. Birde roket olayı insanın aklından dalga geçer gibi..seyretmeyi bıraktım.
    Cevapla
  • dayı 2 ay önce Şikayet Et
    Dileksiz Gönül dağının tadı yok. İlk 2 sezon çok muhteşemdi.
    Cevapla
  • Leylaa 2 ay önce Şikayet Et
    Selma ogretmen asla senın yerını tutamaz cok soguk donuk
    Cevapla
  • fatih 2 ay önce Şikayet Et
    çok komik bir film. tamamen müzik türkü tadında. ama herhangi bir amacı hizmeti olmayan çok çok sıradan bi film. bu kadr izlenmesi araştırılması gereken bir konu. herhalde türkülerin hatrına.
    Cevapla
  • Nörolog 2 ay önce Şikayet Et
    Birincisi film değil dizi. İkincisi bu dizinin amacı hizmeti nedir anlamadıysan otur baştan izle. Yine anlamazsan o zaman işte bi nöroloğa görünsen senin için iyi olur güzel kardeşim.
    Cevapla
  • Diyar-ıbekirli 2 ay önce Şikayet Et
    Sen bu dizi de samimi sıcak aile,akraba,bilgelik ilişkilerin den bunu mu anladın?Her insanın kendinden bir parça saklı bu dizi de,öyle uzun uzadıya bir araştırma yapmaya gerek yok.İnsan eğer bir anne baba akraba dan uzak bir kavanozun için de yaşamadıysa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..