Birol Güven'e yeni görev: Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü olarak atandı

Seksenler başta olmak üzere Çocuklar Duymasın, En Son Babalar Duyar, Kaygısızlar, Zengin Kız Fakir Oğlan ve Ayrılsak da Beraberiz gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen Birol Güven, Sinema Genel Müdürü olarak atadı.

Birol Güven'e yeni görev: Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü olarak atandı
Birol Güven'e yeni görev: Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü olarak atandı
GİRİŞ 24.02.2024 10:24 GÜNCELLEME 24.02.2024 10:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hem senarist hem yapımcı ve yönetmen kimliğiyle birbirinden başarılı işlere imza atan Birol Güven'in yeni görevi resmen duyuruldu. Son olarak TRT1'de ekranlara gelen Mükemmel Eşleşme dizisinin yapımcılığını üstlenen Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü olarak atandı.

Televizyon ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşan uzun soluklu dizilerin yapımcısı olarak tanınırlık kazanan Birol Güven, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü olarak atandı.

ATAMA KARARLARI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI

Bazı kurum ve kuruluşlara yapılan atamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Türkoğlu, Masak Başkanlığına Hasan Kaymak, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğüne Ekrem Candan, TCDD Genel Müdürlüğüne Veysi Kurt atandı.

BİROL GÜVEN'İN YENİ GÖREVİ RESMEN AÇIKLANDI!

Atamalar arasında en dikkat çeken ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü oldu. Çocuklar Duymasın ve Seksenler başta olmak üzere birçok film ve dizide imzası bulunan ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na Sinema Genel Müdürü olarak atandı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yerinde bir karar olmuş. Filimleri çok makıl ve güzeldi toplum içinde faydalı
    Cevapla
  • vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    açık seçik, komple teorileri , cinayetler dolu, v.s dizi yapmayan tek kişi, tanımam fakat yolu açık olsun, 80 lerin devamını istiyoruz..
    Cevapla
  • Faruk 2 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun memlekete kendisine sevenlerine diziler inşaallah eski güzelliklerine kavusur
    Cevapla
  • orhan 2 ay önce Şikayet Et
    tamer karadağlı sağolsun
    Cevapla
  • Yeniçeri pala 2 ay önce Şikayet Et
    Hani bir hikayede vardır, rekor derecede süt veren keçiyi tarım bakanlığı kadroya almış, keçi artık süt vermemeye başlamış, nedeni sorduklarında artık kadroluyuz hep iş hep iş olurmu birazda yatalım demiş. Keşke Birol Güven de böyle olmasa, inşallah süt vermeyi bırakmaz.
    Cevapla
  • Tuğçe 2 ay önce Şikayet Et
    Olmaz inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı