Teşkilat 97.bölüm fragmanında ölüm Neslihan'ın ensesine yapışıyor! Namlunun ucunda...

TRT1'in nefes kesen dizisi Teşkilat 97.bölüm fragmanında Kambur, Neslihan'ın başına silahını doğrultur. Yeni bölümde Ömer, ölümle buruna gelen Neslihan'ın imdadına yetişmeye çalışır.

GİRİŞ 24.02.2024 14:31 GÜNCELLEME 24.02.2024 14:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gerilimin zirvede hissedildiği Teşkilat 97.bölüm fragmanında Neslihan'ın başı büyük belaya girer. Neslihan'ı içinde bulunduğu zorlu durumdan hiç vakit kaybetmeden kurtarmak isteyen Ömer'i de tehlikeli bir sınav bekler. Canını dişine takan ve başına gelebilecek her türlü riske karşı meydan okuyan Ömer'in planı Teşkilat yeni bölüm fragmanına damgasını vurur.

Birol Güven'e yeni görev: Sinema Genel Müdürü olarak atandı Birol Güven'e yeni görev: Sinema Genel Müdürü olarak atandı

Burak Arlıel'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Burak Sağyaşar ile Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği, Teşkilat Yazı Grubu'nun senaryosunu kaleme aldığı Teşkilat 97.bölümüyle 25 Şubat Pazar tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Teşkilat’ta Bu Hafta Neler Yaşanacak?

Ömer Neslihan’ı kurtarmak için Kambur ile karşı karşıyadır. Neslihan’ın zarar görmemesi için Ömer kendi canını ortaya koyarak bütün riskleri alır. Ekip kurulan bomba tuzağını imha etme peşindedir. Korkut alıkonulan sivilleri kurtarmak için uğraşırken onun destekçisi Nazlı olur. Kambur, Ömer ile oyun oynayarak onu tuzağa çekmeye çalışır. Neslihan ölüm ile burun burunayken Ömer onu kurtarmak için büyük bir mücadele verir.  Ekip, amaçları uğruna Ömer’in liderliğinde ellerinden geleni yaparlar.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Cemre Bahar 2 ay önce Şikayet Et
    Neslihanın. Babamsının. Důrůmu. Bilinirse. Dizinin. Özeligi. Ve. Devamı. Olmaz
    Cevapla
  • Çarşı 2 ay önce Şikayet Et
    Çok iş... Yeni kötü bulmak zor iş mi ? Uzun soluklu kötü karakter dizinin bu sezonki akışına ters. Neslinin babası ifşa olur, başka karakter gelir
    Cevapla
  • Melih Kekeç 2 ay önce Şikayet Et
    Evet, dizinin senaryosu biraz daha ciddi olmalı. Bir casus dizisinde senaryoda aşk temasının en fazla Kurtlar Vadisindeki kadar yer alması gerekir. Yoksa vasatı aşamaz.
    Cevapla
  • Senaryo yazarı 2 ay önce Şikayet Et
    Ekşin (aksiyon
    Cevapla
  • Osman 2 ay önce Şikayet Et
    Neslihan ın babasının casus olduğunu hala daha çözemediniz mi? Dikkat çekmesin diye kendini vuruduryor, elini kesiyor felan filan. Evet izliyorum bu diziyi ama lütfen biraz çocuksu yapmayın bazı senaryoları.
    Cevapla
  • ultrAslan38 2 ay önce Şikayet Et
    niye sürekli birbirine aşık olan devlet adamları aşılanıyor sadece işini yapsalar biraz uyanık olsalar babalarından haberleri yok istihbaratçı oluyorlar saçma durumda görünüyor dışarıdan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!