Kanser yaralarına özel kremin üretim hikayesi

Kadınların iş dünyasında gösterdikleri girişimcilik hikayelerini dinleyen Girişimci Kadınlar bu hafta, kanser hastalarına yönelik ürettiği krem ve jelle başarılı bir girişimcilik örneği gösteren kadın girişimcinin hikayesini dinliyor.

Kanser yaralarına özel kremin üretim hikayesi
Kanser yaralarına özel kremin üretim hikayesi
GİRİŞ 23.02.2024 16:55 GÜNCELLEME 23.02.2024 16:55

Birçok sektörde ve iş kolunda önemli başarılara imza atmış kadınlar yola çıkış hikayelerini, üretim süreçlerini, yaşadıkları hayal kırıklıklarını, karşılaştıkları zorlukları ve gösterdikleri mücadeleyi Girişimci Kadınlar'a anlatıyor. Girişimci Kadınlar bu hafta, kanser hastalarının cilt yaralarında kullanabileceği krem ve jel üreten kadın girişimcinin başarı hikayesini izleyenleriyle buluşturuyor. 

Birçok insanın kanser tedavisi sürecinde korkunç yaralarla karşılaştığını söyleyen girişimci, reçineden elde ettiği moleküllerle dünya ilaç patentini aldığını ifade etti. Cilt için krem ve ağız için jel halinde üretim yapıldığını belirten girişimci, bütün kadınların sonsuz enerjilerini ülke ekonomisine ve çalışma hayatına yansıtmalarını çok istediğini söyledi.

Cesaret ve istikrarla başarılı işlere imza atan girişimci kadınların azim dolu hikayeleri her Pazar, saat 16.00’da ÜLKE TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti