Kızıl Goncalar 9.bölüm fragmanında ağızları açık bıraktıran karar! Tahmin edilmiyordu

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kızıl Goncalar 9.bölüm fragmanında Zeynep’in geri dönüşü olmayan bir karar alarak okumaktan vazgeçtiğini söylemesi damgasını vurdu.

GİRİŞ 04.03.2024 20:27 GÜNCELLEME 04.03.2024 20:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Heyecan ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği Kızıl Goncalar 9.bölüm fragmanında ipler kopma noktasına gelir ve olayların seyrini etkileyecek bir gelişme yaşanır. Zeynep, ‘’Her şeyi denedik anne, canımızdan oluyorduk. Ben okuyacağım diye sen canından oluyorsun’’ diyerek aldığı yeni kararı açıklar.

Mehmed: Fetihler Sultanı TRT1'de ortalığı kasıp kavurmaya geliyor! O görüntü damga vurduMehmed: Fetihler Sultanı TRT1'de ortalığı kasıp kavurmaya geliyor! O görüntü damga vurdu

Cüneyd’in iyi biri olduğunun altını çizen ve aldığı yeni karara göre onunla beraber kalmaya başlayan Zeynep’in başına ne geleceği ise izleyici kitlesi tarafından merak konusu haline geldi. Çaresizlikten ne yapacağını bilemeyen Meryem ise gözyaşları içerisinde Zeynep’in kapısına dayansa da geri çevrilir.

Zeynep işlerin rengini değiştirecek çıkışa imza atarak annesinin gitmesini ister ve onunla birlikte gelmeyeceğini vurgular. Kurtarmak için canını dişine taktığı kızının bu tavrını gören Meryem’in ise dünyası başına yıkılır.

Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği, Ömür Atay ve Özgür Sevimli’nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu Gold Film imzalı Kızıl Goncalar 9.bölümüyle 4 Mart Pazartesi tarihinde saat 20:00’da NOW TV’de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Ömer 2 ay önce Şikayet Et
    Bunları seyreden var mı acaba
    Cevapla
  • Uyarıcı 2 ay önce Şikayet Et
    Tesettürle dalga geçmeyin, kapalı insanları aşağılamayın, mini etek giymeyin, vücudu teşhir eden kıyafetler giymeyin, teşhircilik çıplaklık fuhşiyat fitnelik fesatlık haram... Çıplaklık ve teşhircilik de tacizdir ve taciz suçtur. Ahlaksızlık dır.
    Cevapla
  • Birisi 2 ay önce Şikayet Et
    Abartılı senaryo. Reyting için bütün klişeleri kullanan vasatın altında bir film. Ne bekliyordunuz? İşlerin yolunda gitmesini mi? Ancak son bölümde içten içe intiharı özendirici hikayeler işlendi. Türk dizilerinin handikapı seyredilmek için aşırı hikaye zorlaması. Olaylar doğal sürecinde ilerlemiyor. Sürekli seyirci ters köşe yapılarak güya merak uyandırıyor. Ancak inandırıcılık sıfır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Miçotakis'in kritik Türkiye ziyareti! Masada hangi başlıklar var?
New York Times'ın önde gelen Yahudi yazarı: Netanyahu Biden'ı kullanıyor