TRT1'de tarihi anlar! Kara Ağaç Destanı'nda karanlık yüz ortaya çıkıyor

TRT1'in beğeni toplayan dizisi Kara Ağaç Destanı 2. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. İlk bölümü ile adından söz ettiren dizinin yeni bölümü oldukça merak ediliyor. İşte, Kara Ağaç Destanı'nın yeni bölüm ipuçları...

GİRİŞ 01.03.2024 09:13 GÜNCELLEME 01.03.2024 09:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

1950’den başlayıp 1970’li yıllarda devam eden ‘Kara Ağaç Destanı’ Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeğini yan yana anlatıyor. 

Başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk’ün yer aldığı dizinin yapımcılığını Hasan Karul üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturuyor.

KARA AĞAÇ DESTANI YENİ BÖLÜM KONUSU

Sultan’ın baraj yapımı için gelen bir mühendis olduğunu ilan etmesiyle herkes şok olur. Sultan’ın babası Osman Ağa’nın evine yerleşmesine ses çıkarmayan Celal Ağa’nın başka bir planı vardır. Ömer, babasının evlilik baskısına direndikçe onun karanlık yüzüyle tanışır. Ömer’in bir diğer sınavı ise Sultan’ladır. Onunla konuşarak hayatını düğümleyen baraj meselesini çözmeye çalışır. Asırlardır birçok sırra şahit olan Kara Ağaç, bu sefer Ömer için tarihi bir ana tanıklık eder.  

‘Kara Ağaç Destanı’,  yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • müslüman 1 ay önce Şikayet Et
    yeter artık zaten etrafımız savaş, masum insanlar ölüyor, birççok kötülük var, TV yi açıyoruz orda da maalesef bunun gibi hep savaş, kavgacı kindar insanların, asık suratlı kötü insanların hikayesi.
    Cevapla
  • dayı 1 ay önce Şikayet Et
    TRT artık gönül dağına kesin final yaptırsın Gönül Dağı yeni şeyler üretemiyor. Selehattin Eyyubide savaş sahnelerini azaltsın. Fatih ve Karaağaç destanı iyi başladı artık onları seyredeceğim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı