Teşkilat'ın başrol oyuncusuyken ekipten gitmişti! Ayrılık nedenini aylar sonra paylaştı

TRT1'in yankı uyandıran dizisi Teşkilat'ın başroldeki ismi Deniz Baysal vedasıyla ortalığı kasıp kavurmuştu. Sevilen isim Teşkilat'la yollarını ayırmasının ardındaki nedeni ilk defa itiraf etti.

Teşkilat'ın başrol oyuncusuyken ekipten gitmişti! Ayrılık nedenini aylar sonra paylaştı
Teşkilat'ın başrol oyuncusuyken ekipten gitmişti! Ayrılık nedenini aylar sonra paylaştı
GİRİŞ 09.03.2024 09:42 GÜNCELLEME 09.03.2024 09:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

3 sezon boyunca Teşkilat dizisiyle oyunculuk performansı sergileyen Deniz Baysal, ani vedasının ardından sevenlerine hüsran yaşatmıştı. Diziyi sıkı bir şekilde takip edenler ise Deniz Baysal'ın ayrılık sebebini uzun bir süredir merak ediyordu.

Gönül Dağı 130.bölüm fragmanında can evinden vuruluyor! Taner öyle bir şey söyledi ki...Gönül Dağı 130.bölüm fragmanında can evinden vuruluyor! Taner öyle bir şey söyledi ki...

İzleyenlerin aklındaki soru işaretlerini giderecek o yanıtı sevilen oyuncu Deniz Baysal bizzat verdi. Bilinmeyenleri ilk kez itiraf eden Deniz Baysal, 'Hikayesi bitmişti' diyerek son noktayı resmen koydu.

TV100'den alınan habere göre Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal, "Bana söylenen Zehra'nın hikâyesi bitmişti. Bu da çok normal bir şey 3 sezon dolu dolu geçti zaten." şeklinde ifadelere yer verdi.

Öte yandan "Nasıl ki 2. sezonun sonunda arkadaşlarımız çıktıysa Çağlar, Ezgi, bu da öyle bir şey oldu. Hikâye bitti, teşekkür ettik karşılıklı ayrıldık." diyerek veda sebebini seyircilerle paylaştı.

Bilindiği üzere dizinin 3.sezonunda medya gündemine bomba gibi düşen bir ayrılık gerçekleşmişti ve ‘Zehra’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Deniz Baysal diziyle yollarını ayırdıktan sonra yerine Aybüke Pusat gelmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Adeliia cetin 1 ay önce Şikayet Et
    Önce Serdar in gitmesi ve daha sonra Zehra'nın gitmesi Ben bir Teşkilat dizisinin seveni olarak bu sezon izlemiyorum önceki heyecan yok büyük hata
    Cevapla
  • Öznur sürek 1 ay önce Şikayet Et
    Aybike pusat ve murat uydular
    Cevapla
  • Abcd 1 ay önce Şikayet Et
    Serdar gitmiş
    Cevapla
  • orhan 1 ay önce Şikayet Et
    Trt dizileri cok iyi kaloteli ama elde imkan var su diziyi abartmadan gercekci gercek hikayeden milli istihbarat teskilatimizdan yardim alarak yapsalar daha guzel olur.
    Cevapla
  • temel reis 1 ay önce Şikayet Et
    Beğenmeyen izlemeyecek heleki eleştiri yapan arkadaşlar izliyorki eleştiri yapıyorlar ben şahsen kişisel olarak trt dizilerinden başkasını izlemiyorum onun haricindeki dizileride işlemediğim için yorum yapamıyorum olay bu kadar basit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha