Gönül Dağı 130.bölüm fragmanında can evinden vuruluyor! Taner öyle bir şey söyledi ki...

Gönül Dağı 130.bölüm fragmanında her şey yolunda giderken Taner'in Selma için kullandığı 'Öğretmen kızı' söylemi ortamın buz kesmesine sebebiyet verir.

GİRİŞ 05.03.2024 22:59 GÜNCELLEME 05.03.2024 23:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

7'den 70'e takipçisi olan Gönül Dağı 130.bölüm fragmanında en mutlu gününde Selma'nın yüzünden düşen bin parçadır. Çünkü Taner farkında olmadan geçmişte Dilek için kullandığı hitabı bu kez Selma için kullanmıştır.

Teşkilat'ın başrolüyken apar topar ayrılmıştı! Veda sebebini ilk kez böyle itiraf ettiTeşkilat'ın başrolüyken apar topar ayrılmıştı! Veda sebebini ilk kez böyle itiraf etti

Başta kendisi için kullanılan bu hitap Selma'nın ruhunu okşamıştır, ancak gerçeği öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Teyzenin, 'Seni ne kadar sevdiğini gör bak, Dilek'e derdi öğretmen kızı diye. Demek seni onun yerine koymuş' dediğini duyunca Selma'nın dünyası başına yıkılır.

Selma'daki bu değişimi hemen anlayan Taner, onu üzen bir şeyin olup olmadığını sorar ve aldığı 'Kalbin hala onda, öğretmen kızı Dilek'te' cevabı karşısında şaşkına döner.

Yahya Samancı'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Ferhat Eşsiz'in yapımcılığını üstlendiği, Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan'ın senaryosunu kaleme aldığı Gönül Dağı 130.bölümüyle 9 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Hakan 2 ay önce Şikayet Et
    Hint filmleri senaryosuna verilmeye başladı. Senaryo ekibi kesin değişti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Apple yeni cihazlarını tanıttı! Sürpriz indirim kararı: Giriş seviyesi 15 bin 999'a düştü