Acun Ilıcalı, 'TV'den vermemem gerekiyordu' deyip gerçeği itiraf etti! Meğer Survivor...

Batuhan Karacakaya'nın Survivor programına yeniden katılmasının ardından gözler Acun Ilıcalı'ya çevrildi. Davet edildiği programda bilinmeyen gerçekleri anlatan Acun Ilıcalı, 'TV'den vermemem gerekiyordu' diyerek son noktayı koydu.

Acun Ilıcalı, 'TV'den vermemem gerekiyordu' deyip gerçeği itiraf etti! Meğer Survivor...
Acun Ilıcalı, 'TV'den vermemem gerekiyordu' deyip gerçeği itiraf etti! Meğer Survivor...
GİRİŞ 08.03.2024 21:02 GÜNCELLEME 08.03.2024 21:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TV8'de yayına giren Survivor Ekstra isimli programa konuk olarak katılan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, ekran başındakilerin ilk kez duyacağı açıklamalara imza attı. Batuhan Karacakaya'nın tekrardan Survivor kadrosunda yer almasının ardından Acun Ilıcalı'nın yapacağı değerlendirme bir süredir izleyenler tarafından merak ediliyordu.

MasterChef'in unutulmaz ismi Rıfat turnayı gözünden vurdu! O işle kazancına kazanç katacakMasterChef'in unutulmaz ismi Rıfat turnayı gözünden vurdu! O işle kazancına kazanç katacak

Batuhan Karacakaya ve annesiyle bir dönem yaşadığı tatsızlığın sona erdiğinin özellikle altını çizen Acun Ilıcalı, Survivor seyircisinin yakın mercek altına aldığı o konuya resmen açıklık getirdi.

ACUN ILICALI: ''TV'DEN VERMEMEM GEREKİYORDU''

Survivor programı başladıktan bir ay sonra Batuhan'ın kendisini aradığını belirten Acun Ilıcalı, "Bana telefonda 'abi ne düşünüyorsun?' diye sordu. Ben de 'Batuhan, biz seni her zaman yakıştırıyoruz, iyi bir yarışmacısın, görmek isteriz' dedim. O da 'Eğer isterseniz gelmek istiyorum' dedi, 'Tamam' dedim. Batuhan sevdiğim bir yarışmacı. Annesinin tweeti bizim namusumuza dokunuyordu ama cevabı televizyondan vermemem gerekiyordu. Televizyon izleyicisi çok daha fazla. Batuhan ona üzülmüş. Annesini aradım, tatlıya bağladık" şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Adil insan 1 ay önce Şikayet Et
    milleti keklemek kolay abi adamda yolmayi seviyor
    Cevapla
  • KANDIRALI 1 ay önce Şikayet Et
    bütün yarışmaların baştan sona tiyatro.
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    bu ülke bundan ne zaman kurtulacak Allah ım sana yalvarıyorum bizi bu sapkından ve sapkınlardan tez zamanda kurtar ve doğru yola kavuştur
    Cevapla
  • Yozgati 1 ay önce Şikayet Et
    çokta tınnn
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Adam insanların zamanını kimilerinin de emeğini çalıp zenginleşiyor. Ne üretiyorsun Acun, ne faydan var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!
Ambalaj üzerine tavsiye fiyat uygulaması kapıda!