MasterChef'in unutulmaz ismi Rıfat turnayı gözünden vurdu! O işle kazancına kazanç katacak

Bir dönem MasterChef Türkiye programına damgasını vuran isimlerden biri olan Rıfat, kazancına kazanç katacak bir işe adım atıyor. Yarışmadaki macerası bittikten sonra önemli ölçüde gelir elde edeceği o işi yapabilmek için de İstanbul'u terk ettiğini izleyenlere duyurdu.

MasterChef'in unutulmaz ismi Rıfat turnayı gözünden vurdu! O işle kazancına kazanç katacak
MasterChef'in unutulmaz ismi Rıfat turnayı gözünden vurdu! O işle kazancına kazanç katacak
GİRİŞ 11.03.2024 17:05 GÜNCELLEME 11.03.2024 17:05

MasterChef Türkiye'nin iddialı yarışmacıları arasında yer alan, programda sergilediği performansla adından söz ettiren Rıfat Yurttaş, Tolga Şener'in Youtube'daki kanalında konuk olarak ağırlandı.

Acun Ilıcalı, 'TV'den vermemem gerekiyordu' deyip gerçeği itiraf etti! Meğer Survivor...Acun Ilıcalı, 'TV'den vermemem gerekiyordu' deyip gerçeği itiraf etti! Meğer Survivor...

Programa katıldıktan sonra da faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Rıfat Yurttaş, bu kez yeni işiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Yaz ayında İzmir Çeşme'de kendi yerini açmayı planladığını, bu işi yapabilmek için İstanbul'u terk ettiğini duyuran Rıfat Yurttaş turnayı gözünden vuracak.

"Ben bu yaz inşallah Çeşme'de kendi yerimi açıyorum" diyerek müjdeli haberi hayranlarıyla paylaşan Yurttaş, "Çeşmeliyim zaten yedi kuşak Çeşmeliyim derler yedi kuşak derler ya hakikaten yedi kuşak Çeşmeli, direkt nüfus cüzdanında İzmir/Çeşme... İstanbul çok kozmopolit yer, İstanbul farklılıkları daha alışkın..." şeklinde ifadelere yer verdi.

Diğer yandan, "Özeniyorum böyle benim çok gözüm korkar, 20 masayı geçmesin filan. Korkularım var..." diyerek heyecanını da paylaşmayı ihmal etmedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu