Teşkilat 101.bölüm fragmanında Ömer yaşayabilecek mi? Zehri damarlarına enjekte ediyor

Heyecanın zirveye çıktığı Teşkilat 101.bölüm 2.fragmanında Kambur tarafından ele geçirilen ve işkenceye maruz bırakılan Ömer Atmaca ölümün eşiğine sürüklenir.

GİRİŞ 23.03.2024 13:00 GÜNCELLEME 23.03.2024 17:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Teşkilat 101.bölüm 2.fragmanında büyük bir cesaret örneği sergileyen Ömer'in Kambur'un karşısına geçtiği sahne tansiyonu yükseltir. Köyü kurtarabilmek adına canını hiçe sayıp kendisini feda eden Ömer'in başı büyük belaya girer. Kambur tarafından rehin alınan ve acımasızca işkence uygulanan Ömer şimdi çok çetin bir imtihandan geçecektir.

Teşkilat'ın unutulmaz ismi Mesut Akusta Gassal dizisiyle dönüyor! Yine TRT'yi tercih ettiTeşkilat'ın unutulmaz ismi Mesut Akusta Gassal dizisiyle dönüyor! Yine TRT'yi tercih etti

Teşkilat'ta Kambur, tetiği çekmek üzere Ömer'in kafasına silahı doğrultur ve 'Hatırım olsun diye damarlarına verdiğim zehrin dönüşü yok' diyerek korku salmaya çalışır. Canı pahasına Türkiye'nin itibarını koruyan ve namlunun ucunda olan Ömer'in kurtulup kurtulamayacağı merak uyandırır.

Kara Ağaç Destanı 6.bölüm fragmanında herkesi heyecanlandıran sahne! Elini tuttu ve...Kara Ağaç Destanı 6.bölüm fragmanında herkesi heyecanlandıran sahne! Elini tuttu ve...

7 Mart 2021'den beri yayın hayatına tüm hızıyla devam eden, Burak Arlıel'in yönettiği ve Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın yapımcısı olduğu Teşkilat 101.bölümüyle 24 Mart Pazar tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında heyecan dolu sahneleriyle izleyenlerin karşısına geçecek.

Teşkilat'ta Neler Yaşanacak?

Herkes, Milli Muharip uçağının uçuşunun gururunu yaşarken Çetin de Kambur’u başarısızlıkla suçlar. Kambur’un tek düşündüğü ise Ömer’in cesedini bulmaktır. Ömer’e ulaşamayan ekip oldukça tedirgindir. Durumu öğrenen Neslihan adeta yıkılır. Ekip Ömer’i sağ salim bulmak için seferber olur. Ancak ondan haber alamadıkça umutları tükenmek üzeredir. Ancak düşman hiç beklemediği bir anda kendini Teşkilat’ın elinde bulacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • ismail 1 ay önce Şikayet Et
    Senaryo hep aynı ara sıra toplumsal mesaj versede artık eskisi gibi heyecan yok 5kişiyle film çevirince insanın izleyesi gelmiyor
    Cevapla
  • Osman 1 ay önce Şikayet Et
    Dizide belli karakterler üzerinde fazlasıyla duruluyor. Neslihanın babasının kötü bir ajan olması ve hala daha anlaşılır olmaması, tespit edilememesi ve dizide atını koşturmaya devam etmesi sinir etti. İzlemeyi bile bir ara düşünmedim değil yani.
    Cevapla
  • kartal 1 ay önce Şikayet Et
    severek izliyoruz. aksine git gide daha güzel ve heyecanlı hale geldi.
    Cevapla
  • serdar 1 ay önce Şikayet Et
    Ömer karakteri çok yakıştı diziye,Gerçi artık dizi sistem dizisi kim gelse aynı şekilde güzel olacağını düşünüyorum.Ama Neslihan karakteri ve Komedi dizilerin Vazgeçilmezi Cengiz beyede kötü rol hiç yakışmadı açıkçası önümüzdeki sezon ikisinin olmyacağı kesin gibi
    Cevapla
  • kartal 1 ay önce Şikayet Et
    sevmeyen izlemesin. severek izliyoruz biz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi