Kara Ağaç Destanı 6.bölüm fragmanında beğeni rekoru kıran sahne! Herkesi hayran bıraktı

TRT1'in başarılı dizisi Kara Ağaç Destanı 6.bölüm fragmanında Gülnaz, Merdo'nun kurtulması için Ömer'le evlenmek zorunda olduğunu söylemesi olayların seyrini değiştirir.

GİRİŞ 26.03.2024 13:56 GÜNCELLEME 26.03.2024 13:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kara Ağaç Destanı 6.bölüm fragmanında 'Buraları değiştireceğiz demiştin hani bana, şimdi ise aramızda dağlar var sanki' diyen Ömer'den beklenmedik bir atak gelir. Öte yandan Gülnaz'la düğününün yapılacağını Celal Ağa'dan öğrenen Ömer hayatının şokunu yaşar. Olup bitenlerin etkisiyle Sultan konuşulacak hiçbir şey kalmadığını söylese de Ömer'in kendisinden vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Daha son sözünü söylemediğinin özellikle altını çizen Ömer'in Sultan'ın elinden tutması Kara Ağaç Destanı'nda heyecanı had safhaya çıkarır.

Teşkilat 101.bölüm fragmanında Ömer yaşayabilecek mi? Zehri damarlarına enjekte ediyorTeşkilat 101.bölüm fragmanında Ömer yaşayabilecek mi? Zehri damarlarına enjekte ediyor

Kara Ağaç Destanı Dizisinde Çok Konuşulacak O Sahne!

Ufuk Hakan Eren'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Hasan Karul'un yapımcılığını üstlendiği Motto Yapım imzalı Kara Ağaç Destanı 6.bölümüyle 29 Mart Cuma tarihinde TRT1'de yayına girecek.

Teşkilat'ın unutulmaz ismi Mesut Akusta Gassal dizisiyle dönüyor! Yine TRT'yi tercih ettiTeşkilat'ın unutulmaz ismi Mesut Akusta Gassal dizisiyle dönüyor! Yine TRT'yi tercih etti

Kara Ağaç Destanı'nda Neler Yaşandı?

Merdo’nun teslim olmasıyla, Gülnaz serbest kalır. Latif Bey, olanların hesabını tek tek sormaya başlar. Kara Ağaç’ta, iki büyük aile arasında gerilim iyice tırmanır. Celal Ağa, Latif Bey’in hamlelerini karşılıksız bırakmaz. Ama Latif Bey’in, kendi ailesine uzanacak kadar ileri gidebileceğini tahmin etmemiştir.

Bulduğu çaputla, sırrı çözmeye yaklaşan Sultan’ı, Naile durdurur. Ömer ve Sultan’ın, Kara Ağaç’ın kaderini birlikte değiştireceklerine dair inançları günden güne pekişir. Artık gördükleri rüyaların gerçek anlamını sorabilecekleri biri daha vardır. Raziye, Kara Ağaç’a dönmüştür.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Sena şener 1 ay önce Şikayet Et
    Ben gerçekten. Sultan ablam gibi cesur yiğit bir kız olmak isterdim hayat insanı aşktan mahveder sultan abla. ♥️
    Cevapla
  • Lütfü 1 ay önce Şikayet Et
    Yine bir ağa, yine şalvarlı adamlar ve yine lüks arabalar.. Sıktı artık bu tür dizler..
    Cevapla
  • Abd 1 ay önce Şikayet Et
    Normal hayat da öyle lüks arabalar ve ağalarla dolu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...