Eşref Ziya Terzi açıkladı! The İmam'dan sonra yeni film geliyor

Sanatçı Eşref Ziya Terzi, "Zeytinburnu'nda Ramazan" etkinlikleri kapsamında hayranlarıyla buluştu. Terzi, hayranlarına yeni bir filmin müjdesini verdi.

Eşref Ziya Terzi açıkladı! The İmam'dan sonra yeni film geliyor
Eşref Ziya Terzi açıkladı! The İmam'dan sonra yeni film geliyor
GİRİŞ 25.03.2024 00:20 GÜNCELLEME 25.03.2024 00:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konser öncesinde Terzi, AA muhabirine, belediyelerin ramazana özel düzenledikleri etkinliklerin kültür ve sanata önemli katkılar sağladığını söyledi.

Dinleyicilerin konser programlarına gerçekten ilgi ve alaka gösterdiklerini dile getiren Terzi, "Ezgilerimizi seven, eserlerimizi yıllarca takip eden arkadaşlarımız ramazan aylarında bizi daha yakından takip etme fırsatı buluyorlar. En azından ramazanda ezgilere, ilahilere, tasavvuf musikisine doyuyorlar. Ramazan ayında tamamen ezgilerimize doyuyorlar diyebiliriz." dedi.

Terzi, konser için özel bir repertuvar hazırladıklarını belirterek, "Bize ayrılan süre sınırlı, o süreyi aşamıyoruz. Aslında 30 yılda oluşturduğumuz çok eserimiz var fakat belli eserleri okumak zorunda kalıyoruz." ifadesini kullandı.



YENİ FİLMİMİZİN ÇEKİMLERİNE BAŞLAYACAĞIZ

Yakında 2005 yapımı The İmam filminin devamı niteliğinde bir sinema filminin çekimlerine başlayacakları bilgisini veren Terzi, "Yeni sinema filmimiz 'Yeniden Başlamak' bir motosiklet kazasında hafızasını kaybetmiş bir adamın hikayesini konu alacak. Çekimlerine Haziranda başlayacağız, Aralıkta da vizyon planlıyoruz." şeklinde konuştu.

Kendi içinde bir olay örgüsü bulunan filmde birinci filme atıflar da bulunacağına dikkati çeken Terzi, "Çok güzel bir sinema filmi çıkacağını şimdiden söyleyebiliriz." değerlendirmesini yaptı.

Terzi, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin ise "Çağımızın yaşadığı en büyük trajedi bu. Bu çağda oluşan hepimizi derinden etkileyen maalesef dünyanın gözünü, kulağını kapattığı bir katliam, bir soykırımla karşı karşıyayız. İnşallah bugünler de geçecek, ben hep ümitvarım, hayata hep böyle bakıyorum. Bugünler geçecek ama bizim bu olay karşısındaki tavrımız baki kalacak, bizim bu olaya yaklaşımımız kayıtlara geçecek." görüşünü paylaştı.

Yaklaşık bir saat süren konserde "Ağlama Karanfil", "Kalksam ve Dirilsem", "Söyle İstanbul", "Beyazıt Meydanında", "Ne Hallerdeyim", "Sensin Gülüm" ve "Zaman"ın da arasında bulunduğu sevilen eserler seslendirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • sultan 1 ay önce Şikayet Et
    çok geç kalınmış projeler haydi bismillah hayırlı olur inşallah
    Cevapla
  • Oflu 61 1 ay önce Şikayet Et
    İmam filmi çok harikaydı. Bunca yıldır neden böyle film çekilmedi? Eşref Ziya bu işi çok iyi yapıyor halbuki...
    Cevapla
  • Cemal K. 1 ay önce Şikayet Et
    Ömer KARAOĞLU, Eşref Ziya TERZİ, Taner YÜNCÜOĞLU... gençliğimde dinlediğim ve hala unutamadığım ezgileri gönlümüze nakşettiler. Allah hepsinden razı olsun.
    Cevapla
  • arife 1 ay önce Şikayet Et
    yapılan her güzel işe teşekkürler.sabırsızlıkla bekliyoruz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    müzik İslam'da haramdır, ezgi, ilahi, diye hak ile batılı karıştırmayın, müslümanın kulakları sadece Allah'ın kelamını dinler
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    sen hiç kul hakkı yedin mi, yalan söyledin mi, başkasına buğz ettin mi,... Neyin kafasını yaşıyorsun birader.
    Cevapla
  • mustafa kara 1 ay önce Şikayet Et
    bir bitmediniz,net haramları bellememiş beyinler bidatlarla din yaşar olduk,kendimize gelelim
    Cevapla
  • skymoon 1 ay önce Şikayet Et
    buna delil getir mutmain olayım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik