Ben Bu Cihana Sığmazam’a coşkulandıran transfer! Senelerin ardından Oktay Kaynarca’yla...

Yıllar önce Oktay Kaynarca ile beraber Adanalı dizisinde rol alan Umut Oğuz, Ben Bu Cihana Sığmazam’la el sıkıştı. Böylece uzun bir aranın ardından Oktay Kaynarca ile beraber tekrardan kameralar karşısına geçmiş olacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam’a coşkulandıran transfer! Senelerin ardından Oktay Kaynarca’yla...
Ben Bu Cihana Sığmazam’a coşkulandıran transfer! Senelerin ardından Oktay Kaynarca’yla...
GİRİŞ 26.03.2024 10:15 GÜNCELLEME 26.03.2024 10:15

2008 – 2010 yılları arasında Adanalı dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Umut Oğuz’un yeni adresi belli oldu. ‘Adanalı Fikret’ ve ‘Lezize Nine’ olmak üzere 2 rolde birden oynayan Umut Oğuz, yıllar sonra Oktay Kaynarca’yla tekrardan aynı ekipte yer alacak.

Bahar dizisine çok konuşulacak transfer! O isim olayların seyrini değiştirmeye geliyorBahar dizisine çok konuşulacak transfer! O isim olayların seyrini değiştirmeye geliyor

Acı Hayat, Emret komutanım, Kertenkele, Üvey Baba, Bahtiyar Ölmez ve Dedektif Memoli gibi fenomen dizilerde boy gösteren Umut Oğuz, Ben Bu Cihana Sığmazam’la geri dönüyor. Mustafa Üstündağ’ın üstlendiği Behçet karakterini kadim dostu Peyami karakteriyle izleyicisini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Gönül Dağı 133.bölüm fragmanı: Rıfat'ın en kötü günü! Eşi, çocukları sağ çıkabilecek mi?Gönül Dağı 133.bölüm fragmanı: Rıfat'ın en kötü günü! Eşi, çocukları sağ çıkabilecek mi?

Behçet’in zor gününde imdadına yetişen iki kadim dostundan biri Peyami. Namı Maytap. Yaktığı ateş dostunu ısıtır, düşmanını öldürür. Ateşten geriye kül kalır da Maytap’tan geriye iz kalmaz. Maytap hem ateşiyle, hem de zehir gibi aklıyla Behçet’in yanında olacak, Cezayir ile rekabetinde gerilimi adım adım tırmandıracak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı