Bahar dizisine çok konuşulacak transfer! O isim olayların seyrini değiştirmeye geliyor

Çok kısa bir zaman içinde geniş hayran kitlesine kavuşan Bahar dizisine çok konuşulacak bir transfer yapıldı. Yetenekli oyuncu Deniz Sarıkaş, her bölümü ayrı heyecana sahne olan Bahar dizisine farklı bir soluk getirecek.

Bahar dizisine çok konuşulacak transfer! O isim olayların seyrini değiştirmeye geliyor
Bahar dizisine çok konuşulacak transfer! O isim olayların seyrini değiştirmeye geliyor
GİRİŞ 25.03.2024 14:05 GÜNCELLEME 25.03.2024 14:07

Son olarak Kirli Sepeti dizisiyle kameralar karşısına geçen Deniz Sarıkaş yeni projesiyle tüm dikkatleri üzerine çevirdi. Deniz Sarıkaş, Show TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir beğeniyle seyredilen Bahar dizisiyle el sıkıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam’a heyecanlandıran transfer! Yıllar sonra Oktay Kaynarca’yla...Ben Bu Cihana Sığmazam’a heyecanlandıran transfer! Yıllar sonra Oktay Kaynarca’yla...

İlk oyunculuk tecrübesini Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle kazanan ve 2022’den beri TV projelerinde yer alan Deniz Sarıkaş’ın yeni rolü belli oldu. Ayça Üzüm’ün yazdığı ve Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği Bahar projesiyle anlaşma sağlayan Sarıkaş, Rüzgar karakteriyle ekranların tozunu atacak.

Asena Bülbüloğlu’nun yapımcılığını üstlendiği dizide senaryo gereği Umay (Alisa Sezen Sever) ve Parla (Sena Kalıp), Rüzgar’la tanışacak ve ikisi için de yeni bir macera başlayacaktır.

Deniz Sarıkaş, son dönemde büyük sükse yakalayan Bahar dizisinin 26 Mart Salı tarihinde Show TV ekranlarında yayına girecek yeni bölümünde izleyici kitlesini ağırlayacak.

Gönül Dağı 133.bölüm fragmanı: Rıfat'ın en kötü günü! Eşi, çocukları sağ çıkabilecek mi?Gönül Dağı 133.bölüm fragmanı: Rıfat'ın en kötü günü! Eşi, çocukları sağ çıkabilecek mi?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı