Kızılcık Şerbeti 57.bölüm fragmanında umulmadık karar! Değiştirdi, yeni seçimini yaptı

Abdullah'ın son anda karar değişikliği yaptığı Kızılcık Şerbeti 57.bölüm fragmanında Alev'le yollarını ayırmak istediğini dile getirmesi fırtınalar kopardı.

GİRİŞ 26.03.2024 13:25 GÜNCELLEME 26.03.2024 13:34

Kızılcık Şerbeti 57.bölüm fragmanında sürecin en başından beri yoluna Alev'le devam etmek isteyen ve bu uğurda ailesini dahi karşısına alan Abdullah'ın aldığı sürpriz karar damgasını vurdu. Yeni bölüm fragmanında Pembe'nin ölümden dönmesinin ardından karar değişikliğine giden Abdullah yaptığı yeni seçimi bizzat açıkladı. 'Bitti! Ben artık yapamayacağım' diyerek son noktayı koyan Abdullah'ın Alev'le olan ilişkisini sonlandırmasıyla işlerin rengi bir kez daha değişir. Abdullah'ın kendisini yarı yolda bırakacağını duyunca beyninden vurulmuşa dönen Alev'ın tepkisi çok sert oldu.

Kızıl Goncalar 13.bölüm fragmanı: Meryem'in durumu kötü! Başına gelenler tüyler ürperttiKızıl Goncalar 13.bölüm fragmanı: Meryem'in durumu kötü! Başına gelenler tüyler ürpertti

Kızılcık Şerbeti'nde Neler Yaşandı?

Alev’in bavuluna alarak Abdullah’ın evine gelmesiyle herkes büyük bir şok yaşarken, en sakin kalan kişi Pembe olacaktır. Onun bu eve kendisini huzursuz etmek için geldiğinin farkındadır ve Alev’i canından bezdirmeye ant içer. Bütün bu kaotik ortama dayanamayan Abdullah ise evi terk ederek Ömer’in yanına yerleşir.

Kıvılcım’a linç kampanyası başlatan iş adamını önce uyaran Ömer, adamın laftan anlamaması sonucunda ona hayatının dersini verecektir. Fatih ve Görkem’in ilişkisi çok mutlu bir şekilde devam ederken aileler de bu durumdan hoşnuttur.

Aile geçmişini sorgularken evlatlık verildiğine inanan Nilay konuyu çözmek için Doğa’dan yardım ister. Nursema ve Umut, evliliklerini kurtarmak için herkesten uzaklaşmaya karar verirler. Alev ve Pembe’nin aynı evde yaşaması kısa bir sürede felaketle sonuçlanacaktı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı