Arka Sokaklar’daydı, İnci Taneleri'ne geçti! Onu ekranda tekrardan görmeye hazır olun

Uzun yıllar önce Arka Sokaklar ailesinin bir üyesi olan Selim Erdoğan'ın yeni projesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Kariyeri boyunca birbirinden iddialı yapımlarda boy gösteren Selim Erdoğan, İnci Taneleri dizisiyle anlaşma sağladı.

Arka Sokaklar’daydı, İnci Taneleri'ne geçti! Onu ekranda tekrardan görmeye hazır olun
Arka Sokaklar’daydı, İnci Taneleri'ne geçti! Onu ekranda tekrardan görmeye hazır olun
GİRİŞ 01.04.2024 09:16 GÜNCELLEME 01.04.2024 09:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanal D'de yayın hayatına tüm hızıyla devam eden İnci Taneleri dizisine katılanlar kervanına bir yeni isim daha eklendi. 2009 - 2010 yılları arasında Arka Sokaklar'da üstlendiği 'Ertan' karakteriyle ilgi odağına yerleşen Selim Erdoğan, İnci Taneleri dizisinin kadrosuna adını yazdırdı.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Sıfırıncı Gün'den transfer! Acun Ilıcalı'nın dizisindeydiKudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Sıfırıncı Gün'den transfer! Acun Ilıcalı'nın dizisindeydi

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlandığı döneme damgasını vuran Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle kameralar karşısına geçen Selim Erdoğan'ın İnci Taneleri'ndeki rolü netlik kazandı.

Selim Erdoğan'ın 'Reyyaz' karakteriyle hikayeye farklı bir renk katacağının bilgisine ulaşıldı. Yetenekli oyuncu geçmiş dönemde Savaşçı, Ramo, Meryem, İçerde, Ulan İstanbul, İşler Güçler, İffet ve Adanalı gibi projelerde de oyunculuk performansını sergilemişti.

Mehmed Fetihler Sultanı 6.bölüm fragmanında kimsenin beklemediği ayrılık! Vefat ettiMehmed Fetihler Sultanı 6.bölüm fragmanında kimsenin beklemediği ayrılık! Vefat etti

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Kerim... 1 ay önce Şikayet Et
    Ah be hocam be öyle dertlerim varki şu parasızlık maf etti beni ben çabaladık ca batıyorum siz ise zenginlik içinde varlık içindesiniz bi benmişim yim şu yandığımın dünyasında günah odeyen
    Cevapla
  • Akın Yılmazer 1 ay önce Şikayet Et
    Gelsin görüşelim.
    Cevapla
  • BURAK 1 ay önce Şikayet Et
    İlk bölüm harikaydı, takibe değer dedim. Sonra sıkmaya başladı.
    Cevapla
  • pala 1 ay önce Şikayet Et
    film cok kotu hiçte ilerlemiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P'nin not kararı sonrası Bakan Şimşek'ten ilk açıklama
MİT teröristlere göz açtırmadı: 9 terörist yakalandı, 16 terörist etkisiz hale getirildi