Mehmed Fetihler Sultanı 6.bölüm fragmanı: Dengeleri değiştirecek ayrılık! Hayata veda etti

TRT1'in vazgeçilmez projesi Mehmed Fetihler Sultanı 6.bölüm fragmanında Sultan Murad hayata gözlerini yumdu. Böylece 'Sultan Murad' karakterini üstlenen Teoman Kumbaracıbaşı'nın hikayesine nokta koyuldu.

GİRİŞ 01.04.2024 10:49 GÜNCELLEME 01.04.2024 10:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mehmed Fetihler Sultanı 6.bölüm fragmanında Sultan Murad için veda zamanı geldi çattı. Sultan Murad'ın son nefesini vermesi saraydakileri derin bir yasa boğdu. Bu gelişmenin üzerine 'Sultan Murat' karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Teoman Kumbaracıbaşı'nın macerası sona erdi.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Sıfırıncı Gün'den transfer! Acun Ilıcalı'nın dizisindeydiKudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'ye Sıfırıncı Gün'den transfer! Acun Ilıcalı'nın dizisindeydi

Oyunculuk performansıyla izleyenlerden tam not alan Teoman Kumbaracıbaşı'nın Mehmed Fetihler Sultanı'na vedası izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Mehmed Fetihler Sultanı'ndan ayrılmasıyla sosyal medyada adından söz ettiren Teoman Kumbaracıbaşı, Dilek Taşı, Destan, Kuruluş Osman, Avlu, Vatanım Sensin, Güneşin Kızları ve Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam gibi projelerde de kameralar karşısına geçmişti.

İnci Taneleri’ne Arka Sokaklar’ın yıldızı geliyor! Onu ekranlarda görmeye hazır mısınız?İnci Taneleri’ne Arka Sokaklar’ın yıldızı geliyor! Onu ekranlarda görmeye hazır mısınız?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • RS 25 3 hafta önce Şikayet Et
    Diziyi paldır küldüre getirmeden tarihi işleye işleye gidilirse daha anlam kazanır Reyting için dizinin güzelliğini bozmayın özellikle İstanbul’un fetihi ve kazıklı voyvodoyu iyi işlemeleri ve tarihi iyi anlatmalılar tşkrler
    Cevapla
  • İskender 3 hafta önce Şikayet Et
    İstanbul'da beraber fethetseler olmz mıydı?
    Cevapla
  • Hüseyin 3 hafta önce Şikayet Et
    Tarih böyle yazilmiyor.iskender bey çandarlıhalili izlemedin herhalde,
    Cevapla
  • Umit 3 hafta önce Şikayet Et
    Olurmuydu
    Cevapla
  • Cemal 3 hafta önce Şikayet Et
    Beceremedıler yapanadılar adam gibi bır fatıh dızısı
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Senarist nasıl kıydın koca padişaha illaki birini öldüreceksen ayşegülü öldüreydin tam karakterini bulmuş kendisi yönetmen zülfükar ali sinana heybetine değil karakterine göre rol vereydin ya asi kumaşçı yeniçeri ağası yapmışsin beyefendi adamı sizin castınıza cast ım var
    Cevapla
  • Mesut 4 hafta önce Şikayet Et
    Sultan Murathan rolünün hakkını iyi verdi oyuncu..Emeğine sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
AK Parti'de reform adımları