Gönül Dağı 134.bölüm fragmanı: Kötü haberler peş peşe geldi! Herkesi üzüntüye sokacak

Gönül Dağı 134.bölüm fragmanında yangın felaketinin ardından çok zaman geçmeden Taner ve amcaoğullarına silahlı saldırı düzenlenmesi tansiyonu bir hayli yükseltti.

GİRİŞ 05.04.2024 18:27 GÜNCELLEME 05.04.2024 18:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumartesi akşamlarının en yüksek reyting alan yapımı Gönül Dağı'nda gerilimin dozu katlanarak artıyor. Rıfat'ın evinin alev alev yanmasının hemen ardından amcaoğullarının başına tüyler ürperten bir olay gelir. Gönül Dağı 134.bölüm fragmanında hiç beklenmedik bir anda tanımadığı kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan amcaoğulları hayatının şokunu yaşar.

Sadece 1 ay dayanabildi, hemen bitirildi! Yan Oda'nın final yapmasının esas nedeni...Sadece 1 ay dayanabildi, hemen bitirildi! Yan Oda'nın final yapmasının esas nedeni...

Gizli gizli hırsızlık yaptıkları suçlamasıyla eli kolu bağlanan amcaoğullarının başı bir kez daha belaya girer. Yakalanır yakalanmaz kaçırılan amcaoğullarının nasıl kurtulacağı ise akıllarda soru işareti bıraktırır. TRT1 ekranlarının uzun soluklu projelerinden biri olan ve 7'den 70'e geniş bir hayran kitlesine sahip Gönül Dağı'nın 6 Nisan tarihinde yayına girecek 134.bölümünde merak edilenler yanıt bulacak.

Gönül Dağı'nda Neler Yaşandı?


Amcaoğulları depremle ilgili çalışma yapacakları uygun araziyi belirler. Arazi sahibi çalışma için izin vermez. Amcaoğulları adamı ikna edebilmek için ne yapacaktır?
Mihriban hastanede tedaviye başlar. Adile, bebeklere bakmak için yardıma gelir.

Rıfat’ın borçları olduğunu öğrenen Adile, plan yapmak için hanımları toplar. Rıfat’ın borçları nasıl ödenecektir? Mevsim’in eski nişanlısı kasabaya gelmiştir. Seyfettin bu duruma karşı ne yapacaktır?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Bekir 1 ay önce Şikayet Et
    Dizinin tadı tuzu kacti
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Saçmalıklar ardı ardına başladı seyir zevkim düştü bu diziye karşı yapmacık roller çoğaldı Ciddiyet şart yoksa yok olursun
    Cevapla
  • Paşa 1 ay önce Şikayet Et
    Baymaya başladı artık…ilk sezonları bir daha izlemek daha zevkli..oyuncular gidiyor aynı roldeki yeni gelen oyuncular eskiletin yerinni tutmuyoor…keriman, bld bşk karısı.. zahide gitti…çocukları gitti..
    Cevapla
  • Faniyim 1 ay önce Şikayet Et
    Gençlerin aşk meşk, sevgili vs gibi senaryoları çok saçma.. Tamamen gayri meşru durumlar bilinç altına yerleştiriliyor.. lütfen azıcık dikkat edin senaryolara.. Daha da Kamil, olgun insanlar filme yerleştirilmeli.. Flim onlar sayesinde güzelleşiyor..
    Cevapla
  • kurtoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Seyirciye küfür ediyorlar resmen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükekşi'ye 'Bylockçu' diyen Ahmet Çakar beraat etti!
Kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte İstanbul, Ankara ve birçok ilde ortalama fiyatlar