Bitirilmemesini talep ediyorlardı fakat olmadı! Yan Oda'nın vedasının ardındaki neden...

Yayınlandığı ilk günden bu yana beklenen etkiyi yakalayamayan Yan Oda dizisi hakkında yapımcısı tarafından geri dönüşü olmayacak bir karar alındı.

Bitirilmemesini talep ediyorlardı fakat olmadı! Yan Oda'nın vedasının ardındaki neden...
Bitirilmemesini talep ediyorlardı fakat olmadı! Yan Oda'nın vedasının ardındaki neden...
GİRİŞ 18.04.2024 10:04 GÜNCELLEME 18.04.2024 10:05
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Macerası yalnızca 1 ay süren Yan Oda dizisinin apar topar yayından kaldırılması sosyal medya gündemini meşgul etti. Erken final yapan diziler listesine adını yazdıran Yan Oda'nın reytinglerde bir türlü yüzü gülmedi ve final kaçınılmaz bir gerçek oldu. İzleyenler tarafından yeteri kadar ilgi göremeyen ve ne yapılırsa yapılsın reytinglerde yükselişe geçemeyen Yan Oda'nın yayın hayatı böylece sona erdi.

Gönül Dağı 134.bölüm fragmanı: Taner ele geçiriliyor! Selma'nın dünyası başına yıkılacakGönül Dağı 134.bölüm fragmanı: Taner ele geçiriliyor! Selma'nın dünyası başına yıkılacak

Rakiplerinin çok gerisinde kalan dizinin erken final mağduru olması takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Bilindiği üzere OGM Pictures imzalı projenin yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı üstleniyordu. Başrollerini Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Melek Baykal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak gibi isimlerin paylaştığı dizinin senaryosunu ise Mehmet Barış Günger kaleme alıyordu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 22
  • gulayy 3 hafta önce Şikayet Et
    başroldeki kız yüzünden bitmiştir...çok donuk bakıyor
    Cevapla
  • Hilâl Erten 3 hafta önce Şikayet Et
    Belliydi Final Olacağı... Saçma, Sapan Senaryo... İyice Abarttınız... Kimin uçkuru kimde belli değil artık... Gerçekten Yeter Artık....!!
    Cevapla
  • Hande 3 hafta önce Şikayet Et
    Eskiden dizileri ailece izlerdik şimdi konu kalmadı herhalde hep bi çarpık ilişki . yozlaşmanın dibi, bu kadar da normallestirmeyelim lütfen.Bütün diziler saldiray abiye bağlamış
    Cevapla
  • Ertugrul Sariaslan 3 hafta önce Şikayet Et
    israili, dizileri ve Futbolu boykota davet ediyorum. kisacasi TV yi evden atmaya davet ediyorum
    Cevapla
  • peri 3 hafta önce Şikayet Et
    yaa işte kardeşlerime devam edecektin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu