İnci Taneleri'nde beklenmedik karar! Yayınlanmamasının nedeni ağızları açık bıraktırdı

Kanal D'nin haftalık yayın akışına göre, İnci Taneleri dizisinin yeni bölümünün bu hafta yayına girmeyeceği öğrenildi. Peki, söz konusu dizinin yeni bölümü neden yok ve ne zaman yayınlanacak? İşte, merak edilen ayrıntılar...

İnci Taneleri'nde beklenmedik karar! Yayınlanmamasının nedeni ağızları açık bıraktırdı
İnci Taneleri'nde beklenmedik karar! Yayınlanmamasının nedeni ağızları açık bıraktırdı
GİRİŞ 10.04.2024 16:59 GÜNCELLEME 10.04.2024 16:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Normal şartlar altında İnci Taneleri dizisinin 4 Nisan Perşembe tarihinde Kanal D'de yayınlanması beklenen yeni bölümün bu hafta olmadığının bilgisine ulaşıldı. Yaşanan bu gelişmenin hemen üzerine dizinin sıkı takipçileri yayınlanmama sebebini ve yeni bölüm yayın tarihini yakın mercek altına aldı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kuruluş Osman ve Kurtlar Vadisi'nden beklenmedik transfer!Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kuruluş Osman ve Kurtlar Vadisi'nden beklenmedik transfer!

İnci Taneleri Dizisi Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?

Kanal D'nin İnci Taneleri dizisine ilişkin verdiği karar şok etkisi meydana getirdi. Yayın akışı listesinden alınan bilgiler doğrultusunda yeni bölümü yerine tekrar bölümünün yayınlanacağı ortaya çıktı. Yeni bölümünün yetişmemesinden ötürü yayınlanmayacağı bilgisi aktarılan İnci Taneleri dizisi bayram tatilinin de araya girmesiyle beraber iki hafta boyunca ekranlardan uzak kalacak.

Mehmed Fetihler Sultanı'na Savaşçı'nın Velid'i geliyor! Seyirci onu görmeyi çok özlemiştiMehmed Fetihler Sultanı'na Savaşçı'nın Velid'i geliyor! Seyirci onu görmeyi çok özlemişti

Bilindiği üzere Şenol Dönmez'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen BKM imzalı İnci Taneleri'nin hem senaristliğini hem başrolünü Yılmaz Erdoğan üstleniyor. 25 Ocak'tan bu yana Kanal D ekranlarında yayın serüvenini tüm hızıyla sürdüren İnci Taneleri'nin başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi isimler paylaşıyor.

 

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Makarnacılar sevmez bu adamı
    Cevapla
  • Yusuf Şahin 3 hafta önce Şikayet Et
    Bence harika dizi
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    inci taneleri değil kabahat taneleri bu mileti daha ne kadar yoğuracaksiniz
    Cevapla
  • Sefergörev 3 hafta önce Şikayet Et
    Izlememek için suratini görmemek için yayinliyan kanali sildim,...
    Cevapla
  • İsmail 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu adamin hicbirseyi izlenmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu