Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kuruluş Osman ve Kurtlar Vadisi'nden beklenmedik transfer!

Kuruluş Osman'da üstlendiği 'Akça Derviş' karakteriyle akıllarda yer edinen Abidin Yerebakan'ın yeni projesi ağızları açık bıraktırdı. Son olarak TRT1'in Al Sancak dizisinde rol alan Abidin Yerebakan, verdiği aranın ardından Ben Bu Cihana Sığmazam'la el sıkıştı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kuruluş Osman ve Kurtlar Vadisi'nden beklenmedik transfer!
Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kuruluş Osman ve Kurtlar Vadisi'nden beklenmedik transfer!
GİRİŞ 02.04.2024 18:08 GÜNCELLEME 02.04.2024 23:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İlk kez Kurtlar Vadisi dizisiyle oyunculuk tecrübesi kazanan ve 2003'den bu yana ekranlarda boy gösteren Abidin Yerebakan'ın yeni adresi belli oldu. Vadi ekibinin unutulmaz isimlerinden bir tanesi olan ve Çapsız Abiden Seferoğlu karakteriyle gönüllerde taht kuran Abidin Yerebakan, Ben Bu Cihana Sığmazam'la anlaşma sağladı.

Mehmed Fetihler Sultanı'na Savaşçı'nın Velid'i geliyor! Seyirci onu görmeyi çok özlemiştiMehmed Fetihler Sultanı'na Savaşçı'nın Velid'i geliyor! Seyirci onu görmeyi çok özlemişti

2019'da Kuruluş Osman'da oyunculuk yeteneğini sergileyen ve rol aldığı 'Akça Derviş' karakteriyle adından söz ettiren Abidin Yerebakan sürpriz bir karakterle ekranlara dönüyor.

En son TRT1'in iddialı dizisi Al Sancak'ta 'Vedat karakteriyle ekran önüne çıkan Yerebakan, Ben Bu Cihana Sığmazam'da 'Beton Muhsin' karakteriyle ortalığı kasıp kavuracak.

Burada Oktay Kaynarca'nın oynadığı Cezayir Türk karakterinin düşmanlarıyla girdiği mücadelede etkili olup dengeleri değiştirecek. Bilindiği üzere usta oyuncu Kurtlar Vadisi ve Kuruluş Osman'ın yanı sıra Kolpaçino: Bir Şehir Efsanesi, Kutsal Damacana: Dracola, Kolpaçino 4 4'lü ve Alsancak gibi projelerde de kameralar karşısına geçmişti.

Yayınlanalı 2 hafta olmuştu! Yaban Çiçekleri hakkında ağızları açık bıraktıran kararYayınlanalı 2 hafta olmuştu! Yaban Çiçekleri hakkında ağızları açık bıraktıran karar

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • theBlackeagles 3 hafta önce Şikayet Et
    Günaydııınn,Adamcağız 2 haftadır dizide ve vuruldu bile,daha yenimi haber yapıyorsunuz.Çoktan farkettik bbcs ye katıldığını.
    Cevapla
  • ismail gerigelmez 3 hafta önce Şikayet Et
    yok yaa hiç beklemiyorduk
    Cevapla
  • hakkı 3 hafta önce Şikayet Et
    bayatlamış haberi ısıtıp vermeyin, taze iken değerli haber
    Cevapla
  • Fikirsiz fikri 3 hafta önce Şikayet Et
    Osman( Burak) ne zaman veda edecek acaba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!