2 hafta dayanabildi, o sebep sonunu getirdi! Yaban Çiçekleri'nin vadesi resmen doluyor

Bir dizi daha reyting savaşında yenik düştü ve erken final kurbanı oldu. Henüz iki bölüm yayınlanmış olmasına rağmen reytinglerde beklenenin altında kalan Yaban Çiçekleri izleyenlere elveda diyecek.

2 hafta dayanabildi, o sebep sonunu getirdi! Yaban Çiçekleri'nin vadesi resmen doluyor
2 hafta dayanabildi, o sebep sonunu getirdi! Yaban Çiçekleri'nin vadesi resmen doluyor
GİRİŞ 06.04.2024 00:13 GÜNCELLEME 06.04.2024 00:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dönemde erken final yapan dizilerin sayısı giderek artış göstermeye başladı. Yayın hayatına adım atalı henüz çok yeni olmasına rağmen düşük reytingler yüzünden bitirilen dizilere bir yenisi daha eklendi.

Mehmed Fetihler Sultanı'na Savaşçı'nın Velid'i geliyor! Seyirci onu görmeyi çok özlemiştiMehmed Fetihler Sultanı'na Savaşçı'nın Velid'i geliyor! Seyirci onu görmeyi çok özlemişti

Zeynep Günay'ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Yaban Çiçekleri'nin yayından kaldırılmasına karar verildi. Aslıhan Malbora ve Akın Akınözü'yü biraraya getiren O3 Medya imzalı Yaban Çiçekleri projesinin yayın hayatının sona ereceği tarih netlik kazandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kuruluş Osman ve Kurtlar Vadisi'nden beklenmedik transfer!Ben Bu Cihana Sığmazam'a Kuruluş Osman ve Kurtlar Vadisi'nden beklenmedik transfer!

Serkan Yörük'ün senaryosunu kaleme aldığı ve Saner Ayar'ın yapımcılığını üstlendiği Yaban Çiçekleri'nin 3.bölümde ekran macerasına nokta koyulacak. Reytinglerde rakiplerinin çok gerisinde kalan ve büyük umutlarla başlamasına rağmen beklenen etkiyi yakalayamayan Yaban Çiçekleri hakkında hem kanal hem yapımcı şirketi tarafından final kararı alındı.

Yaban Çiçekleri Ela ve Kılıç arasında neler yaşanacak?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Mehmet 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu dizilerin çoğu şahsa özel çekiliyor..
    Cevapla
  • Evlad-ı fatihan 1 ay önce Şikayet Et
    cok ayip zaten butun diziler birbirlerinin tekrari
    Cevapla
  • Kime Ne.... 1 ay önce Şikayet Et
    Başladığından bile haberimiz yok zaten. Varsın bitsin kime ne!...
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Sadece TRT nin dizilerini izliyoruz.Diğerleri izlenecek gibi değil ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi