Mehmed Fetihler Sultanı’na TRT1'in 2 tarihi dizisinde birden rol alan oyuncu katılıyor!

Mehmetçik Kut’ül Amare ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi gibi TRT1’in dönem dizilerinde boy gösteren Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, Mehmed Fetihler Sultanı’yla el sıkıştı.

Mehmed Fetihler Sultanı’na TRT1'in 2 tarihi dizisinde birden rol alan oyuncu katılıyor!
Mehmed Fetihler Sultanı’na TRT1'in 2 tarihi dizisinde birden rol alan oyuncu katılıyor!
GİRİŞ 16.04.2024 10:37 GÜNCELLEME 16.04.2024 10:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TRT1’in dönem dizilerinin aranan siması Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, tercihini yine aynı kanaldan yana kullanan isimler arasındaki yerini aldı. Son olarak tarihin kapılarını ardına kadar aralayan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de rol alan Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz yeni bir dönem dizisiyle dönüyor.

Gönül Dağı'nın yayın hayatı sona mı erecek? TRT1 yeni kararını izleyenlerle paylaştı!Gönül Dağı'nın yayın hayatı sona mı erecek? TRT1 yeni kararını izleyenlerle paylaştı!

Çok kısa bir aranın ardından yeni projeyle anlaşan isim, izleyenleri zaman tünelinde unutulmayacak yolculuğa çıkaran Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin oyuncu kadrosuna yerleştirildi. Bilindiği üzere ilk dönem dizisi tecrübesini Mehmetçik Kut’ül Amare sayesinde kazanan Sezgin Uzunbekiroğlu Yılmaz, Mehmet Fetihler Sultanı’nda ‘Mihriban’ karakteriyle farklı bir soluk getirecek.

Bilindiği üzere başarılı oyuncu geçmiş dönemde Söz, Mehmetçik Kut’ül Amare, Çember, Mezarlık, Kaçış ve Kudüs Fatihi gibi yapımlarda sergilediği oyunculuk performansıyla adından geniş kitlelere söz ettirmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Mustafa 2 hafta önce Şikayet Et
    Selahattin Eyyubi dizisinde çok silik bir rol sergiledi,mehmet fetihler sultanı dizisine gelmesi gereksiz bir oyuncu
    Cevapla
  • Vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    Yav he hee .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi