Gönül Dağı'nın ekran ömrü tükenecek mi? TRT1 yeni kararını seyircilere böyle ilan etti!

Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin izleyenlerin tüm ilgisini üzerinde toplamaya devam eden Gönül Dağı dizisinin devam edip etmeyeceği belli oldu.

Gönül Dağı'nın ekran ömrü tükenecek mi? TRT1 yeni kararını seyircilere böyle ilan etti!
Gönül Dağı'nın ekran ömrü tükenecek mi? TRT1 yeni kararını seyircilere böyle ilan etti!
GİRİŞ 16.04.2024 10:00 GÜNCELLEME 16.04.2024 10:00
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Senelere adeta meydan okuyarak reytinglerde hep en üst sırada kalmayı sürdüren Gönül Dağı dizisinin akıbeti netlik kazandı. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunun en samimi haliyle yansıtıldığı dizinin final mi yoksa sezon finali mi yapacağı TRT1 tarafından resmen duyuruldu.

Ekran başındakilerin hayata dair önemli dersler çıkarmasını sağlayan, doğallığın ve içtenliğin TRT1 ekranlarında gözler önüne serildiği Gönül Dağı ile ilgili sevindiren haber geldi. Alınan karar doğrultusunda toplamda dört sezondur yayın macerasını kesintisiz devam ettiren Gönül Dağı projesinin yeni sezon onayı aldığı öğrenildi.

Hem başarılı oyuncu kadrosuyla hem güçlü konusuyla izleyenlerden tam not almayı başaran Gönül Dağı yaz boyunca vereceği aranın ardından 5.sezonuyla ekranlara geri dönecek. Gönül Dağı’nı uzun yıllardır takip eden ve yeni sezonda da kaldığı yerden devam etmesini isteyen seyircisi bu haberi coşkuyla karşıladı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 37
  • Mehmet Şefik 2 hafta önce Şikayet Et
    dizi güzel cumartesi onsuz olmuyor
    Cevapla
  • Mehmet Şefik 2 hafta önce Şikayet Et
    güzel dizi cumartesi. onsuz olmuyor
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    daha evvel eğlenceli ve komikti izlerken hayatın sorunlarından uzaklaşıp kafa dagitiyorduk .artık trajedi kurgu çizgisini bozdu .lutfen eski kaliteyi yakalamaya calisin.
    Cevapla
  • Muharrem kuri 2 hafta önce Şikayet Et
    Devam etmesine çok sevindik ailece trt var olsun...
    Cevapla
  • Niyazi 2 hafta önce Şikayet Et
    Dizi 10 numara abonesi oldum başka dizi izlemiyorum saçma yorumlar var lütfen dikkate almayın enfes kaliteli bir dizi 10 üzerlerinden 10 puan devammmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!