Ben Bu Cihana Sığmazam'da kimsenin akıl sır erdiremediği veda! Ayrılacağı düşünülmüyordu

Ozan Akbaba, Fatih Hürkan, Adnan Biricik ve Erdal Andiz Ünal gibi isimlerin ardından ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ailesinden bir üye daha eksiliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam'da kimsenin akıl sır erdiremediği veda! Ayrılacağı düşünülmüyordu
Ben Bu Cihana Sığmazam'da kimsenin akıl sır erdiremediği veda! Ayrılacağı düşünülmüyordu
GİRİŞ 20.04.2024 12:39 GÜNCELLEME 20.04.2024 12:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da Emir Gardaşov, Olcay Kiremitçioğlu, Hüsnü Candal ve Burhan Şavlı gibi karakterlerden sonra bir karakterin daha hikayesi sona erdi. Üstlenmiş olduğu ‘Erman Barka’ karakteriyle izleyenleri etkisi altında bıraktıran Levent Özdilek, Ben Bu Cihana Sığmazam’la yollarını resmen ayırıyor.

Gönül Dağı'nın yayın hayatı sona mı erecek? TRT1 yeni kararını izleyenlerle paylaştı!Gönül Dağı'nın yayın hayatı sona mı erecek? TRT1 yeni kararını izleyenlerle paylaştı!

Daha önce Kuruluş Osman’da ‘Tekfur Basileus’ ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ise ‘Pudra Hakkı’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Levent Özdilek, Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosuna veda edecek.

1967 yılından bu yana oyunculuk kariyerini sürdüren ve çeşitli tiyatro oyunları, sinema filmi ve dizi projesinde yer alan Levent Özdilek’in ayrılığı ekran başındakilere hüsran yaşattı. Bilindiği üzere televizyon ekranlarının aranan siması Özdilek geçmiş dönemde Haziran Gecesi, Kavak Yelleri, Adı Mutluluk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar, Meleklerin Aşkı, Kırmızı Oda, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Gecenin Ucunda, Kuruluş Osman, Müjdemi İsterim ve Prens gibi yapımlarda kameralar karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Gonul 1 hafta önce Şikayet Et
    Emir gardosov gelsin Alparslan gelsin çok istiyoruz emir gordosov geldiğinde biraz heyecan olmuştu gitti heyecan kalmadı Serkan barka ölmesi iyi olmadı keşke ölmeseydi çok uzuldum
    Cevapla
  • Güney yılmaz 1 hafta önce Şikayet Et
    Aslında güzel bur dizi ama biz eskiyaya alıştığımız için ondan biraz pasif geliyor ilk başta bu dizi çıksaydı ozman eskiyayi değil bu diziyi arardik yinede emeği geçen herkese teşekkür
    Cevapla
  • Durust adam 2 hafta önce Şikayet Et
    Cezayirden savas dizilerinde iyi oba beyi olur.
    Cevapla
  • Demoxy 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu dizinin , Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başarısını yakalaması imkansız..
    Cevapla
  • Volkan Çakır 2 hafta önce Şikayet Et
    diiziyi o kadar komedi haline getirdilerki zaten izlenmiyor ciddiyetten uzak
    Cevapla
  • Ebru ays 2 hafta önce Şikayet Et
    Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisine alıştıgımız için aynı seyleri bekliyoruz sanırım. Bu yüzden bazen izleyesim gelmiyor insanın. Ama Eşkiyayı izlemeden bunu izleseydik güzel bir dizi oldugunu hissederdik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!