Bahar dizisine beklenmedik transfer! Usta oyuncunun yeni adresi!

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyiciye kendini sevdiren Bahar dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. 2. sezon onayı da alan Bahar dizisinin sezon finale az bir vakit kala Avukat Ayhan rolü dahil oldu. İşte, o rolü canlandıracak usta oyuncu!

Bahar dizisine beklenmedik transfer! Usta oyuncunun yeni adresi!
Bahar dizisine beklenmedik transfer! Usta oyuncunun yeni adresi!
GİRİŞ 26.05.2024 11:00 GÜNCELLEME 26.05.2024 11:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar dizisi salı akşamları Show TV'de yayınlanmaya devam ediyor. Kore uyarlaması olan Bahar, bizdeki versiyonu ile izleyiciden tam not aldı. Sezon finali 11 Haziran olarak kararlaştırılan diziye usta oyuncu Bennu Yıldırımlar dahil oldu.

Keloğlan'ın Fatma'sından kötü haber! Usta sanatçı entübe edildi...Keloğlan'ın Fatma'sından kötü haber! Usta sanatçı entübe edildi...

Efsane program geri dönüyor! Dünya Güzellerim için teklif götürülen isimden şok ücret!Efsane program geri dönüyor! Dünya Güzellerim için teklif götürülen isimden şok ücret!

BAHAR'DA BENNU YILDIRIMLAR ESİNTİSİ!

Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı Güney Kore uyarlaması olan Bahar dizisinde, Timur ve Bahar'ın boşanma kararı için bir avukata ihtiyaç olacak. Bu karakterin ismi ise Ayhan Liberte olarak ekranlara gelecek. Avukat Ayhan Liberte rolünü canlandıracak olan Bennu Yıldırımlar, izleyici heyecanlandırdı!

Timur karakterinin aldatması üzerine boşanmak isteyen Bahar, avukat Ayhan ile tanışacak. Sezon finaline girmeden önce, ilerleyen bölümlerde başrolle yolu kesişecek olan Bennu Yıldırımlar bakalım izleyiciden tam not alabilecek mi?

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • dedem 3 hafta önce Şikayet Et
    izliyen seyırcı azaldı, kacınılmaz gercek, doldur uvertırlerı kadroya , kim takar, fisi cekildi.
    Cevapla
  • Enigma 3 hafta önce Şikayet Et
    Reklamları israil meşeli ürünlerin olmasından dolayı artık izlemiyoruz.
    Cevapla
  • izleyici 3 hafta önce Şikayet Et
    Benim de severek takip ettiğim bir diziydi ama her fırsatta boykot ürünler kullanılıyor. Biraz da hassasiyet gösterilmesi lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Peygamberimizin deve çobanıyla karşılaşmasıyla gelen hacdaki ruhsat
Kassam Tugayları'ndan İsrail'e pusu! 29 Şubat'ın intikamı alındı