Seni Beklediğim Kadar 10.bölüm: İskender boşanma sinyali mi verdi?
Seni Beklediğim Kadar’ 10.bölümde Fariya, Dil Awaiz’e geçmişte hep onun gölgesinde kaldığını söyler. İskender ise eşinin Fariya’yla görüştüğünü öğrenince öfkelenir. Peki İskender’in bahsettiği yeni yolculuk, boşanma anlamına mı geliyor?
Seni Beklediğim Kadar’da bugün Fariya, Dil Awaiz’e onun her zaman kendi gölgesinde kaldığını, evde kalan kıyafetleri bile onun giydiğini söyleyerek içini döker. Ayrıca evden gitmesinin, Dil Awaiz’in İskender’le evlenmesine zemin hazırladığını belirtir.
FARİYA İLE GÖRÜŞTÜĞÜ ORTAYA ÇIKAR
Bu sözler Dil Awaiz’i derinden etkiler. Öte yandan İskender, karısının Fariya ile görüştüğünü öğrenince öfkesini kontrol edemez ve hesap sorar. Dil Awaiz, Fariya’nın kendisine yaptığı tüm kötülüklere rağmen onu kocasına karşı savunur. Ancak İskender bu savunmayı kabul etmez.
Esaret dizisinde Orhun umutla yaklaşırken, Eylül sinsi planlarına devam ediyor!
Gelin dizisinde Mukadder Sinem'i tehdit ediyor, Metin ise sürprizle geliyor!
Ardından yeni bir yolculuğa çıkacağını açıklar. Dil Awaiz ise geçmişin yükünü bırakmadan hiçbir yolculuğun sağlıklı olmayacağını dile getirir. Peki İskender’in bu sözleri, Dil Awaiz’den boşanmayı mı ima ediyor?
-
Göz ardı edilen bir kızın kendini bulma yolculuğu “Seni Beklediğim Kadar”, hafta içi her gün saat 14:10’da Kanal 7 ekranlarında!