Mert Yazıcıoğlu, Kuruluş Osman'a evet dedi! Sosyal medya bunu konuşuyor

Kuruluş Osman cephesinde yeni sezon hazırlıkları tam gaz sürerken, projeye katılan ilk yeni oyuncu Mert Yazıcıoğlu olarak açıklandı. Yazıcıoğlu, Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nin ardından ikinci kez dönem dizisiyle unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Mert Yazıcıoğlu, Kuruluş Osman'a evet dedi! Sosyal medya bunu konuşuyor
Mert Yazıcıoğlu, Kuruluş Osman'a evet dedi! Sosyal medya bunu konuşuyor
GİRİŞ 31.07.2025 10:29 GÜNCELLEME 31.07.2025 10:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yönetmeni değişen ve oyuncu kadrosunda önemli yeniliklere gidilen “Kuruluş Osman” dizisinin yeni sezon hazırlıkları sürerken, dizinin merakla beklenen Orhan Bey karakterini kimin üstleneceği netlik kazandı. Genç ve başarılı oyuncu Mert Yazıcıoğlu, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü rol için anlaşmaya vardı ve Kuruluş Osman'ın yeni Orhan Bey’i oldu.

Teşkilat'ın Ejder'i Erkan Petekkaya'dan heyecan verici açıklama! Eylül...Teşkilat'ın Ejder'i Erkan Petekkaya'dan heyecan verici açıklama! Eylül...

MERT YAZICIOĞLU, KURULUŞ OSMAN'LA EL SIKIŞTI!

Yedinci sezonu Bülent İşbilen’in yönetmenliğinde ekrana gelecek olan dizinin senaryosunu ise yapımcı Mehmet Bozdağ kaleme alıyor. Bozdağ, aynı zamanda dizinin yapımcılığını da üstleniyor.

Bozdağ Film’den yapılan resmi açıklamayla hem yeni oyuncular hem de sezon detayları kamuoyuyla paylaşıldı. Yeni dönem başlıyor! Osman Bey oğlu Orhan Bey’i Mert Yazıcıoğlu canlandıracaktır, hayırlı uğurlu olsun. Hoş geldin, Mert Yazıcıoğlu!”

Yeni sezonda dikkat çeken bir başka gelişme ise usta oyuncu Cihan Ünal’ın kadroya katılması oldu. Ünal, Burak Özçivit’in canlandırdığı Osman Bey’in ilerleyen yaşlarını ekrana taşıyacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Kıvanç Orhan Bey 9 saat önce Şikayet Et
    Bu kesinlikle tutmaz. Ertuğrul Beyi Engil Altan canlandırdı. Zirve yaptı. Osman Beyi Burak Özçivit oynadı zirvede yer aldı. Eğer bu çizgi devam etmezse kesinlkle 1 sezonu çıkaramaz. Çıta çok yükseldi. Aşağı düşmemeli.
    Cevapla
  • misafir 16 saat önce Şikayet Et
    bence burdan böyle devam ederek ama sulandırmadan özüne uygun olarak abdülhamih hana kadar devam etmeli ...
    Cevapla
  • hasan 18 saat önce Şikayet Et
    Genelde oyuncuların daha önce yer aldıkları yapımlardaki rolleri yeni yapımlardaki imajını etkiliyor. Seyirci karaktere uygun oyuncu beklentisi içinde. Şahsen ben Osman bey karakterine burak özçiviti uygun bulmamıştım. Eleştiri yapacak olursak zırh giymiş bir mankenin sesini kalınlaştırarak temsil ettiği figür çokta ikna edici değildi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
F-35’in siciline bir kara leke daha... ABD’yi endişelendiren tablo! 7 yılda 12 kez çakıldı
Sıcak gelişme: 12 askerimizin şehit olmasına ilişkin son dakika açıklaması...