'Şakacı' efsanesi bu akşam 21'de Kanal 7'de

İnsanları aşağılamadan, belden aşağı vurmadan, alay etmeden güldürmeyi başaran isimlerden Çetin Çiftçioğlu, nam-ı diğer Şakacı efsanesi bu akşam ekrana geri dönüyor.

'Şakacı' efsanesi bu akşam 21'de Kanal 7'de
'Şakacı' efsanesi bu akşam 21'de Kanal 7'de
GİRİŞ 11.03.2010 20:12 GÜNCELLEME 11.03.2010 20:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk televizyonlarının en eğlenceli şaka programı 5 yıl aradan sonra yine Kanal 7’de. Yaptığı birbirinden ilginç şakalarla izleyicilerin gözünde bir efsaneye dönüşen Şakacı, yepyeni şakalarıyla her Perşembe 21.00’de izleyenlerle buluşacak.

Bir zamanlar Saddam’ı Türkiye’ye getiren, Amerikalı askerlerle sokaklarda denetim yapan, Eyüp Şafak Spor takımını havaalanında Olimpik Lyon takımı diye tanıtan, Haydarpaşa Tren Garı'nda tren marş motoruna basmıyor diye tren ittiren, Yalova'dan dalıp Avcılar'dan çıktığını iddia eden, trafik canavarını yakalayıp, kutuya koyan ve emniyete teslim etmeye çalışan Şakacı formasını giyinip Kanal 7 ekranlarında ikinci yarıya başlıyor.

İkinci devrede Şakacı birbirinden ilginç sürprizlerle ekrana gelecek. Şakacı efsanesi Anadolu’nun her yerine uzanacak. İstanbul’da, Ankara’da, Gaziantep’te, İzmir’de, Kayseri’de yaşayanlar hiç ummadıkları bir anda Şakacı’yı karşılarında bulacak. Şakacı, yine şakalarıyla izleyenlere eğlenceli saatler yaşatacak. Yine gün görmemiş şakalarıyla ekrana gelmeye devam edecek. Bu adam neden bağırıyor? Bu adam neden kaçıyor, Bu adam sedyede niçin yatıyor? Bu adam bu şemsiyeyi neden tutuyor? Bu adam burada neden duruyor? Bu adam neden kafasız adam? gibi birbirinden eğlenceli şakalarıyla Şakacı bomba gibi ekrana dönüyor.

Türkiye’nin en sevdiği ‘Şakacı’ Çetin Çiftçioğlu yepyeni şakalarıyla her Perşembe saat 21.00’de Kanal 7’de. Sakın kaçırmayın.

YORUMLAR 2
  • ESLMZ48 14 yıl önce Şikayet Et
    Şakacı ve Şoray. Şakacı çok güzel bir program. Özlemiştik. Yeniden başlamasına çok sevindim. İnşallah şakazedelerden kötü muamele görmez. Bu arada Şoray Uzun Bodrumda turizm sektöründe çalışıyormuş. Tekrar televizyona döneceğini sanmıyorum.
    Cevapla
  • bilal BİÇER 14 yıl önce Şikayet Et
    nihayet. bu adama ayrı kaldığı sürede kimse değer vermedi geçen sene zaman gazetesi hatırladı ve güzel bir röportaj yapmıştı ve o röportajında çok üzüntülü dertli ve kırgındı çok üzülmüştüm ancak bu habere şimdi en az kendisi kadar sevindim değer verenler teşekkürler..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi