Turgay Güler savcıyı söyleyemedi VİDEO

Turgay Güler'in sunduğu 'En Sıradışı' programına birlikte Star Gazetesi'nden Ahmet Kekeç ve Şamil Tayyar'ın katıldı. Haberal'ın tartışıldığı programda Güler başından geçen ilginç bir olayı anlattı.

GİRİŞ 08.01.2011 00:45 GÜNCELLEME 08.01.2011 00:45

Ülke TV'de Turgay Güler'in sunduğu ' En Sıradışı' programında Star gazetesinden iki usta kalem gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Star Gazetesi'nden Ahmet Kekeç ve Şamil Tayyar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken Turgay Güler, Tayyar'dan Haberal olayını anlatmasını istedi. Tayyar'ın ' Ben o konuya girmem' sözü üzerine tartışma medyaya açılan davalara dönüştü. Ahmet Kekeç, kendisine yönelik açılan davaları hep kaybettiğini buna karşın kendisinin açtığı davaların ise ise ifade özgürlüğü gerekçe gösterilerek geri çevrildiğini söyledi.

Haberal olayında gazetecilerin açılan davalar yüzünden konuşamaz hale geldiği vurgulanırken Turgay Güler, Bedrettin Dalan'la ilgili çok önceden yaptığı bir haber yüzünden ifadeye çağrıldığını ve bir daha bu tür haber yapmaması konusunda uyarıldığını anlattı.

Savcının kendisine söylediği sözleri dile getiren Güler'e Kekeç ve Tayyar, savcının ismini sordu sonrasında ise üçlünün arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • Timur 15 yıl önce Şikayet Et
    ahh ah. Yargıda çok güçlüymüşte,şöyle ağız tadıyla bir yargısız infaz yapamıyoruz diye yanıp tutuşuyorlar gazcı kardeşler..
    Cevapla
  • hasan yücel 15 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara gülüyorum. Turgay olay tarihinde en fazla 25 yaşında falan ve sadece gazeteci kimliği var .Yani bir dava adamı değil ve karşısında umacı bir savcı kendinizi onun yerine koyun ve öyle yorum yapın.İnsafsız olmayın.Saygılar
    Cevapla
  • serkan ozturk 15 yıl önce Şikayet Et
    cihaneri ne tez unuttunuz. diyelim ki savcının adını sunucu söyledi. savcıya dava açıldı.peki idda ne: bi gazteciye şöyle demişsin. savcıda demedim öyle birşey derse nasıl ıspat edecen nasıl olacak,sonra ne olacak.sunucu ne olacak.cihaner davası gözünüzün önüne gelsin. zannediyorum sunucu 19 yıl yatar içerde savcıya iftiradan.
    Cevapla
  • sağ duyu 15 yıl önce Şikayet Et
    osman bey.... bu muhaliflerin korktuğu halleriyse kormadıkları hallerini düşünemiyorum... bu iktidara edilen küfürler hakaretler kime edildi şimdiye kadar??
    Cevapla
  • osman 15 yıl önce Şikayet Et
    utanmadan söylüyorlar.. ver savcının adını gidip görüşelim ne ayaq . bu kafayla daha çok savcı azarı işitirsin. bu ne mantıktır. gazeteciyim televizyoncuyum diye geçinin siz. yazık. bide muhaliflerinize bakın neden çekiniyor neleri söylemiyorlar. hak olan davanın savunucularına bakın bide yazık yazık.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li bankadan yeni Türkiye raporu: Piyasada bozulma yok!
Vatandaş isyan ediyordu, Bakan Çiftçi duyurdu: Sokak köpeklerinin yüzde kaçı toplandı?