Ülkücü, Ülkücüye karşı

Ülkücü hareketin muhalif sesi Yeniçağ gazetesi bir diğer Ülkücü gazete hakkında 4 ayrı tazminat davası açtı. Ortadoğu, Yeniçağ'ı edep ve terbiyeye davet etti.

Ülkücü, Ülkücüye karşı
Ülkücü, Ülkücüye karşı
GİRİŞ 25.02.2005 16:12 GÜNCELLEME 11.09.2017 16:51

Ortadoğu gazetesi, Yeniçağ gazetesinin kendisi aleşhinde açtığı dört ayrı davanın haberini aşağıda yer alan metinle okurların duyurdu ve söz konusu metinde Yeniçağ gazetesinde açıkça meydan okuyarak, 'hodri meydan' dedi.

 

'Bünyelerinde MHP'ye ve Ülkü Ocakları'na kayıtlı tek bir yazar bile bulunmayan YENİÇAĞ gazetesinin patronu ve 'ayıklanmış naylon ülkücülerin' hamısi Ahmet Çelik, gazetemizin yazarı ve aynı zamanda Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Yıldıray Çiçek'in, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi savunan yazılarından dolayı ORTADOĞU gazetesine tazminat davası açmıştır'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ülkücü kalemler susturulamaz 25.02.2005 
 
Yeniçağ, MHP ve lideri Bahçeli'yi destekleyen gazeteniz Ortadoğu'yu mahkemeye verdi

Yaptığımız yenilikler ve kadromuza kattığımız birbirinden değerli 'ülkücü' fikir insanlarını hazmedemeyenlere 'Hodri meydan' diyoruz.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış'a karşı yapılan yazı kampanyalarına cevap verdiğimiz için Yeniçağ gazetesi tarafından hakkımızda tazminat davası açıldı.

4 ayrı dava

GAZETEMİZ yazarı ve Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Yıldıray Çiçek'in yazılarını 'hakaret' sayan Yeniçağ, Ortadoğu için 4 ayrı tazminat davası açtı.

Büyüklerimiz 'Ülkü yolu dikenlidir, taşlıdır, selam olsun o dikenli taşlı yollara' derken ne anlatmak istediklerini zaman geçtikçe daha iyi anlıyorum. 'Türk - İslam' ülküsünü kendisine şiar edinen ülkücüler kuruluşlarından bu yana kadar birçok dikenli yolu büyük mücadeleler ve binlerce şehit vererek 'başları dik' olarak katedip bugünlere geldiler. Bu şerefli ve mübarek davanın bir neferi olmak benim en büyük gururum olmuştur.

Edep ve terbiye

'Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletiyle' yoğrulmuş olan Ülkücük ve Ülkücüler bir aile gibidir. Ailede ana - baba gibi büyüğe nasıl saygı gösteriliyorsa bu mübarek davada 'Lider' e öyle saygı gösterilir. Bu saygı Türk'ün töresinden gelen bir edep ve terbiyedir. Terbiyesizlik ve edepsizlik ise Ülkücülüğün tabiatına aykırıdır.

Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in Cenab-ı Hakk'ın rahmetine kavuşmasından sonra liderine 'terbiyesiz ve edepsiz' yaklaşan bazı ayrık otları çıkmışsa da bu kutsal çatı altında fazla barınamadan ayıklanmış ve dışlanmışlardır. Ülkücü Hareket'in siyasi parti olarak 'yuvası' olan MHP bugün bu 'ayıklanmış ve dışlanmış, Türk töresinden yoksun' kişiler tarafından 'gasp' edilmek istenmektedir. Bu sözüm ona 'ayıklanmış naylon Ülkücüler' bugün kendini MHP çizgisinde göstermeye çalışan YENİÇAĞ gazetesi çatısı altında toplanmışlardır. İstanbul Çobançeşme'de bulunan bu 'ayıklanmış naylon Ülkücüler' in gazetesi olan YENİÇAĞ'ın sahibi Ahmet Çelik sırf MHP'de ikilik olsun diye hepsine kol kanat germiştir.

Siyasi asalaklar

Sosyal yaşamımızda her gün karşılaştığımız 'tinerciler ve kapkaççılar' nasıl toplumdan dışlanmışsa aynı şekilde MHP ve Ülkücü Hareket içerisinden dışlanan bu kişiler MHP'nin lideri Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış'a Yaniçağ gazetesinin sahibi Ahmet Celik himayesinde şuursuzca ve 'ahlak kurallarını' hiçe sayarak saldırmaktadırlar. Sadece bu iki değerli Genel Başkanla yetinmeyen bu 'ayıklanmış naylon Ülkücüler' aynı zamanda gazetemiz ORTADOĞU'ya ve Ortadoğu'nun genç, pırıl pırıl Ülkücü yazarlarına da saldırmaya başlamışlardır.

Katıksız ülkücüler

Bu 'ayıklanmış naylon ülkücüler' anaya, babaya gösterilen saygı kadar lidere de saygıyı ne şekilde algılıyorlar blmiyorum ama bizler, yani çizgisinde kırık bulunmayan Ülkücüler lidere gösterdiğimiz saygıyı, Allah'ın bizlere bahşettiği bir lütuf olarak görürüz. Çünkü biz 'örfünden töresinden taviz vermeyen katıksız Türk töresiyle yetişmişiz.' Bizim gazetemiz Ortadoğu, çizgisinde kırık bulunmayan ve davasına ihanet etmeyen her Ülkücüye açıktır. Çünkü bu gazete bizden önce Ülkücülerindir. Bünyelerinde MHP'ye ve Ülkü Ocakları'na kayıtlı tek bir yazar bile bulunmayan YENİÇAĞ gazetesinin patronu ve 'ayıklanmış naylon ülkücülerin' hamısi Ahmet Çelik, gazetemizin yazarı ve aynı zamanda Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Yıldıray Çiçek'in, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi savunan yazılarından dolayı ORTADOĞU gazetesine tazminat davası açmıştır.

Umduklarını bulamadılar

Yıldıray Çiçek sadece Ülkücü camianın değil, Ülkücü olmayan insanların bile sevgisini, takdirini kazanmış temiz bir şahsiyettir. Peki Ahmet Çelik neyi hazmedememiştir?
İşte şimdi size Ahmet Çelik'in Ortadoğu gazetesine neden tazminat davası açtığını açıklıyorum.

- 'Her eve 2 Yeniçağ' diyerek yalvar yakar tiraj peşinde koştular, umdukları olmadığı gibi, bir kere girdikleri yere bir daha giremediler.

- 'Takke düştü, kel göründü' misali bu gazetenin MHP ve Ülkücülerle alakası olmadığını sağır sultan bile duydu.

- Sultanahmet'te tinercilerin saldırısına uğrayan yazarlarını 'Ülkücüler dövdü' diye lanse etmeye çalıştılar 'fos' çıktı.

Yıldırma harekatı

İşte bu senaryoları tutmayınca psikolojik savaşa başladılar. Psikolojik savaş emniyetçilerin tabiriyle 'yıldırma' harekatıdır. İşte Ahmet Çelik'in, gazetemizin yazarı Yıldıray Çiçek'in yazılarını bahane ederek Ortadoğu'ya tazminat davası açmasının nedeni budur. Bu 'ayıklanmış Ülkücüler'in hamisi' istiyor ki Ortadoğu'da Ülkücü yazar kalmasın. Yani 33 yıldır Türk İslam ülküsünün bayraktarlığını yapan ve şehitleri bulunan Ortadoğu gazetesini de kendi gazetesine çevirmek istiyor. Kusura bakma Ahmet Çelik, Ortadoğu dışlanmış Ülkücülerin değil, yüzde yüz Ülkücülerin gazetesidir. Ortadoğu gazetesinin diğer gazetelerden ayrıcalığı sahiplendiği misyonudur. Bu misyon da 'bazı yarım akıllıların' tasavvur edemeyeceği kadar engin ve derindir. Ortadoğu gazetesi 12 Eylül öncesinin çetin dönemlerinden bugüne kadar Ülkücülerin yuvası olmuştur. Bundan sonra da olmaya devam edecektir.

Unutamadıklarımız

Kapısı her Ülkücüye açık olan Ortadoğu'nun gelecek vaadeden yazarlarını susturmaya veya psikolojik baskı altına almaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Yeniçağ gazetesi ne kadar dışlanmış, ayıklanmış, şaibeli insana kol kanat gererse Ortadoğu gazetesi de vatanını, devletini, milletini, Kur'an'ını seven, Türk İslam ülküsüyle yoğrulmuş 'yüzde yüz' Ülkücülere kapılarını ardına kadar açacaktır. Bay Ahmet Çelik, Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve büyük dava insanı Alişan Satılmış'ın gazetenizde birinci sayfada resmini basarak yanına 'ŞEREFSİZLER' başlığını ve onu yazan yazarınızı unutmadık unutmayacağız.

Ülkücünün 'not' defteri

Ayrıca Sultanahmet'te tinercilerin dövdüğü yazarınızın MHP'nin lideri Sayın Devlet Bahçeli için 'yarım akılla' yazdıklarını hiç mi hiç unutmayacağız. Kısacası Ülkücü gençlik sizleri hiçbir zaman için unutmayacak. Çünkü PKK'nın, DHKP'nin bu kutsal davaya yapamadığı kötülükleri sizler yaptınız. Onun için Ülkücü gençlik sizin bu hareketinizi defterinin bir köşesine 'NOT' etti. Ortadoğu gazetesine tazminat davası açmakla MHP ve Ülkücü hareketin düşmanlarına bir koz vermiş oldunuz. Gözünüz aydın Bay Ahmet Çelik.

Çelik'e önerimiz var

Ben buradan sesleniyorum. 'Ey MHP ve Ükücü hareket düşmanları, eğer eliniz kalem tutuyorsa Yeniçağ'ın kapısı ardına kadar açık. İster komünist ol, ister PKK'lı, isterse putperest ol. Yeter ki yazı yazmasını bil ve MHP düşmanı ol. İstediğin gibi küfret, hakaret et, iftira at. Yıldıray Çiçek gibi bu vatanın güzide evlatları size cevap verirse Ahmet Çelik ve dev avukatlar ordusu arkanızdadır.' İşte Bay Ahmet Çelik sen 'her eve iki Yeniçağ' anonsu yapacağına yukarıdaki vasıflara sahip olan elemanların peşine düş. Ahmet Çelik Bey şunu unutma, ticaret yapmıyorsun, gazetecilik yapıyorsun. Gazete okuyan insanların tamamı olmasa bile yüzde sekseni kültürlü insanlardır. Yani 'iki etek alana bir pantolon bedava' diyerek gazetecilik yapılmaz. Ortadoğu gibi tavizsiz bir gazeteyi ve Yıldıray Çiçek gibi yürekli bir yazarı psikolojik baskıyla susturamazsınız. Sizin uyguladığınız taktikler herhangi bir gazetede geçerli olabilir. Ama kendini Ülkücü davaya adamış bir gazeteye ve onun Ülkücü davaya 'vurgun' yazarlarına sökmeyeceğini artık anlayınız.

Kutsal savunma hakkı

Bay Ahmet Çelik yazarımız Yıldıray Çiçek sizin yanınızda çalışan 'Sultanahmet mağduru' İsrafil Kumbasar hakkında yazı yazdığı için gazetemize tazminat davası açmışsınız. Çok iyi, güzel. Neden güzel? Çünkü sen elemanın İsrafil Kumbasar'ın hakkını aramak için bu yolu seçmişsin. Peki Yıldıray Çiçek ne yapmış? Liderine yani MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış'a ağıza alınmayacak hakaretlerde bulunan Yeniçağ gazetesinin yazarlarına cevap vermiş ve liderlerini savunmuştur. Bu mu sizi çileden çıkaran ve dört adet tazminat davası açmaya iten neden. Aynı gazetede çalışmaktan gurur duyduğum Yıldıray Çiçek, liderini savundu diye gazetemize tazminat davası açıyorsan sana bir yol da biz gösterelim. Bay Ahmet Çelik, bu gazetenin yani Ortadoğu'nun tüm yazarlarını tek tek mahkemeye ver. Çünkü tüm Ortadoğu ailesi olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış'ın arkasındayız, yanındayız ve savunucusuyuz.


'Surda bir gedik açtık
mukaddes mi mukaddes,
Ey kahpe rüzgar artık
ne yandan esersen es'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi