Ziraat Bankası lisans mezunu personel alımı devam ediyor!

Ziraat Katılım Bankası, farklı illerde 100 kişilik Uzman Yardımcısı alımı yapıyor. Adaylar başvuru işlemlerinin ardından yazılı ve mülakat sınavı olarak iki aşamada değerlendirilecek. Başvurular 26 Mart 2021 tarihinde kadar devam edecek. Peki Ziraat Bankası personel alımı şartları neler?

Ziraat Bankası lisans mezunu personel alımı devam ediyor!
Ziraat Bankası lisans mezunu personel alımı devam ediyor!
GİRİŞ 13.03.2021 09:24 GÜNCELLEME 13.03.2021 09:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ziraat Katılım Bankası, yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşan sınav sürecinin sonucunda, 100 Uzman Yardımcısı alımı için yeni ilan yayınladı. Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 2 merkezde (Ankara ve İstanbul) 24 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da tek bir oturumda gerçekleştirilecektir. Mülakat süreci başvurulan Ziraat Katılım Bankası tarafından yürütülecektir. Sınava başvuracak adaylar, sınav maliyeti olarak 195 TL sınav ücreti ödeyecektir. 

HANGİ İLLERDE UZMAN YARDIMCISI ALINACAK?

ADANA ANKARA ANTALYA BURSA
DİYARBAKIR GAZİANTEP İZMİR KOCAELİ
İSTANBUL KONYA MANİSA  

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 

  • 01.01.1991 ve sonrası doğumlu olmak, 

  • Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak, 

  • Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Başvuru sırasında dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir:

Başvurular 09-26 Mart 2021 Cuma günü saat 23.59’a kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır. 

Başvuru formu aday tarafından noksansız olarak doldurulacak ve adayın son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı taranarak Başvuru Sistemi’ne eklenecektir. 

Fotoğrafı bulunmayan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. 

Sınava başvuracak adaylar, sınav maliyeti olarak 195 TL sınav ücreti ödeyecektir. 

Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ HUSUSLAR

  •  Sınav başvurusu sırasında HES (Hayat Eve Sığar) kodunun girilmesi gerekmektedir. 

  •  Formdaki alanların doğru ve eksiksiz doldurulması gerekmektedir. 

  •  Formda beyan edilen özgeçmiş bilgilerinin sınav başvuru koşullarına uymaması halinde başvuru kabul edilmeyecektir. 1/4 

  •  İşe alım sürecinin herhangi bir aşamasında aranan nitelikleri taşımadığı veya gerçeğe aykırı beyanda bulundukları tespit edilen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. 

  •  Yanlış bilgi veren veya bazı bilgileri gizlediği tespit edilen aday, bundan doğacak sorumlulukları kabul etmiş sayılır ve gerçek dışı beyanla işe alımdan dolayı Şirket'in uğrayabileceği her türlü zarardan sorumlu olur. 

  •  Aday sadece bir adet çalışma ili tercihi yapabilecektir. Başvuru Formu doldurulup onay işlemi tamamlandıktan sonra hiçbir değişiklik yapılamayacak olup, çalışmak istenen il tercihinin buna göre yapılması gerekmektedir.

SINAV KONULARI

İLANIN TAM METNİ

YORUMLAR 3
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu yaş sınırı 1990 olsa ne olur bende hem ümit ettim ziraat bankası alım yapsada oğlumda girse diye ama bir kere daha yıkıldım siz beni anlayamazsınız ben anneyim
    Cevapla
  • ARİF KARAHAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu resmi bir kurum için sınav ücreti 195 tl olur mu? Bu işten kar etmek için yapılıyor sanki... 100 kişi için belki 5000 kişi sınava girecek.. e o zaman 5000x195TL =975000TL bu kadar işsiz gençler bu parayı bulup bir de git gele harcayacak yazık yazık.. Reis bu duruma bir dur de.. sonrada neden oy vermiyorlar..işte...bu.
    Cevapla
  • 5bin olsa iyi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne 5 bini En az 100 bin kişi girer bu sınava. 100 bin ile çarp.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti