Orman Genel Müdürlüğü'nden 2 bin işçi alımı! OGM başvurusu ne zaman yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğü bünyesine 2 bin işçi alımı yapılacağını açıkladı. Peki OGM başvurusu başladı mı?

Orman Genel Müdürlüğü'nden 2 bin işçi alımı! OGM başvurusu ne zaman yapılacak?
Orman Genel Müdürlüğü'nden 2 bin işçi alımı! OGM başvurusu ne zaman yapılacak?
GİRİŞ 21.05.2021 09:11 GÜNCELLEME 21.05.2021 09:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesine geçici işçi alımı yapacak. Müjdeyi veren Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,  ormancılık  faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 2 bin geçici işçi istihdam edileceğini belirtti. Peki OGM işçi alımı ne zaman?

OGM Geçici İşçi Alımı Yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yapılan açıklamada;

"Orman Genel Müdürlüğümüze orman yangınlarıyla mücadele ve ormancılık  faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere 2 bin geçici işçi istihdam ediyoruz. Ayrıca  5620 sayılı Kanun kapsamında Kurumumuzda görevli geçici işçilerin 4 ay daha ilave  süre uzatımı da yine Hazine ve Maliye Bakanlığınca onaylanmış olup işçilerimiz 9  ay 29 gün çalışacaklardır. Hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi. 

OGM İşçi Alımı Ne Zaman?

OGM bünyesine yapılacak olan işi alımı için gereken şartlar ve ilanın önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenmektedir.

YORUMLAR 1
  • Uğur Ur 2 yıl önce Şikayet Et
    Karaisalı, Adana bölgesi ormanlarının bir çok yeri güve kaplı..Yoldan geçerken bile uzunca bir süre gözleyebiliyorsunuz sadece bakarak. Yangın için alınan adamları çalıştırın yangın yokken..kestirin güveli dalları kollu uzatmalı yarı-mekanik makaslarla ve ilaçlatın..yangınla kaybettiğiniz kadarını haşereye salgınla kaybetmeyin...geçmiyor mu orman personeli o yollardan hiç, görmüyorlar mı..? Bir de Adana'da bölge müdürlüğü var, bir sürü personel var..Milli servet bunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular