Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İŞKUR üzerinden personel alımı yapıyor! Başvurular ne zaman bitiyor?

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İŞKUR üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Alım yapacağı kadroları ilan ile duyuran EGM, başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları adaylara açıkladı. İşte İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar...

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İŞKUR üzerinden personel alımı yapıyor! Başvurular ne zaman bitiyor?
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İŞKUR üzerinden personel alımı yapıyor! Başvurular ne zaman bitiyor?
GİRİŞ 22.05.2021 10:23 GÜNCELLEME 22.05.2021 10:24

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM)  Polisevi bünyesinde açılan boş kontenjanları yeniden doldurabilmek adına Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilan ile başvuru şartlarından başvuru tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıklayan EGM, 3 kadroda istidam sağlayacak. Peki EGM personel alımı başvuruları İŞKUR üzerinden nasıl yapılacak? İşte merak edilen sorunun cevabı...

İŞKUR EGM Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır? 

EGM'nin İŞKUR üzerinden gerçekleştireceği personel alımı ilanına başvuruda buluna bilmek için Türkiye İş Kurumu'nun https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sayfasına giriş yapmanız gerekiyor. Akavinde İşyeri Unvanı yazan yere "FETHİYE POLİSEVİ İŞLETMECİLİĞİ" yazın ve ara butonuna tıklayın. Karşına çıkan ilanlara giriş yaparak başvur kısmına tıklayın. Açılan sayfa üzerinden TC kimlik no ve daha öncesinde oluşturduğunuz şifre ile giriş yaparak başvuru sürecini tamamlayın.

EGM İŞKUR PERSONLE ALIMI BAŞVURU EKRANI

Başvuru Şartları Neler?

  • En az ilköğretim, en fazla lisans mezunu olmak ve eğitim durumunu gösterir belge sunmak.

  • Adli Sicil Kaydı Belgesi sunmak.

  • Daha önceden iş deneyimine sahip olması, sözlü ve uygulamalı mülakatta tercih sebebi sayılacak ve artı puan olarak değerlendirilecektir. (Bu durumu SGK dökümü ile belgeleyecektir. Olmayanlar için zorunlu değildir.)

  • Milli Eğitim Bakanlığı veya hijyen eğitimi verme yetkisi olan firmalardan "Hijyen Eğitim Sertifikası" na sahip olanlar mülakatta tercih sebebi sayılacak ve artı puan olarak değerlendirilecektir. 

  • Alınacak personele asgari ücret ödenecektir.

  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin, 4.Maddesine istinaden, işçi olarak alınacaklarda;  2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine,  Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar,  millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak, şartlarına haiz olmak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir