En az ilköğretim mezunu işçi alımı bugün bitiyor! Temizlik, Hasta Bakım ve Güvenlik Görevlisi alımı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden KPSS şartsız sürekli işçi alımı ilanı yayınladı. Toplamda 40 işçi istidamı yapacağını açıklaya kurum en az ilköğretim mezunu olma şartı arıyor. İşte 2021 sürekli işçi alımı remi ilan metni ve merak edilen detaylar...

En az ilköğretim mezunu işçi alımı bugün bitiyor! Temizlik, Hasta Bakım ve Güvenlik Görevlisi alımı
En az ilköğretim mezunu işçi alımı bugün bitiyor! Temizlik, Hasta Bakım ve Güvenlik Görevlisi alımı
GİRİŞ 02.07.2021 17:28 GÜNCELLEME 02.07.2021 17:30
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi KPSS şartsız sürekli işçi alımı yapacağını açıkladı. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla istidam edilecek işçilerden en az ilköğretim mezunu olma şartı aranıyor. 28 Haziran itibari ile  esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuruları almaya başlayan kurum, yayınlanan ilan ile başvuru şartlarından noter kura tarihine kadar merak edilen tüm detayları ilan etti. İşte İŞKUR sürekli işçi alımına ilişkin merak edilen detaylar...

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi sürekli işçi alımı 28 Haziran 2021 tarihi itibari ile başladı. Adaylar 2 Temmuz 2021 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden başvurularını tamamlayabilecek.

İŞKUR Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır? 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin İŞKUR üzerinden gerçekleştireceği sürekli işçi alımı ilanına başvuruda buluna bilmek için Türkiye İş Kurumu'nun https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sayfasına giriş yapmanız gerekiyor. Akabinde İşyeri Unvanı yazan yere "ÇANAKKALE ONSEKIZ MART ÜNIVERSITESI" yazın ve ara butonuna tıklayın. Karşına çıkan ilanlara giriş yaparak başvur kısmına tıklayın. Açılan sayfa üzerinden TC kimlik no ve daha öncesinde oluşturduğunuz şifre ile giriş yaparak başvuru sürecini tamamlayın.

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
İŞKUR GİRİŞ

Başvuru Şartları Neler?

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

3. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 9. maddesi uyarınca “Talebin ilanından itibaren, adaylara (…)(1) beş günlük başvuru süresi tanınır. Kamu kurum ve kuruluşlarının işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır...” Çanakkale merkez ve merkeze bağlı belde ve köylerinde ikamet ediyor olmak.

4. Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış, muaf veya tecilli olmak.)

5. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

6. Bahsedilmeyen diğer hususlar için ilgili kanun ve yönetmelik hükümleri geçerlidir.

7. Başvuru ve işlemler sırasında ilanda belirtilen şartlardan herhangi birini sağlamadığı ya da gerçeğe aykırı, eksik veya yanlış beyanı tespit edilenlerin başvurusu geçersiz sayılacak, sınavları ve atamaları yapılmayacak, sınavları ve atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanunu’nun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır

Özel Başvuru Şartları Neler?

TEMİZLİK GÖREVLİSİ

1. Engellilerin, durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelendirmeleri gerekir.
2. En az 18 yaşını tamamlamış, en fazla 35 yaşından gün almamış olmak.
3. En az İlköğretim ve en çok Lisans mezuniyetine sahip olmak.

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ 1

1. Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.
2. En az 18 yaşını tamamlamış, en fazla 35 yaşından gün almamış olmak.
3. En az Lise ve dengi, en fazla Lisans mezuniyetine sahip olmak.
4. Özel Güvenlik belgesine / kimlik kartına sahip olmak (silahlı/silahsız).
5. Özel Güvenlik Görevlisi olarak görev yapmaya sağlık yönünden elverişli olmak. Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl sağlığı ile ilgili engeli bulunmamak. (İşe alım aşamasında sağlık raporu tam teşekküllü hastaneden alınacaktır.)
6. Erkeklerde 175 cm’den, kadınlarda 165 cm’den kısa boylu olmamak, boy uzunluğunun cm cinsinden son iki rakam ile kilosu arasında farkın 10’dan fazla olmamak. (Örneğin, 190 cm boyundaki adayın kilosunun en fazla 90+10=100 kilo ile en az 90-10=80 kilo aralığında olması.)

HASTA VE YAŞLI BAKIM ELEMANI

1. Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinin tüm birim ve ünitlerinde resmi tatil, hafta sonu tatili ile diğer günlerde 24 saat esasına göre vardiyalı olarak hasta bakım hizmetlerinde çalışmayı kabul etmek şartıyla, bu birimlerde görev alacak herhangi bir engeli bulunmamak.

2. En az 18 yaşını tamamlamış, en fazla 35 yaşından gün almamış olmak.

3. Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanında ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak.

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 15
  • Sevda 2 yıl önce Şikayet Et
    35 yaş sonrası işsiz kalsın okadar güvenlik alımı Avar ama bize olmuyor
    Cevapla
  • Şevval 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet kardeşim haklısın bu kanun kaldırılması lazım en az 40 yaş olması lazım
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    81" İLLERİMİZGENELİNDE VATAN SEVDALISI OLARAK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİ YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE AKPARTİ TEŞKİLATIMIZ BİRİNCİLİK'İLE ZAFERLE KAZANACAKTIR GARDAŞLARIM FİTNE FESATLAR DARBECİ ZİHNİYETLER HALEN VAR ÜLKEMİZİN BİRLİĞİNİ BÜTÜNLÜĞÜNÜ BOZMAYA ÇALIŞAN VATAN HAİNLERİ VAR HEPSİNİ " EN AĞIR HAPİS CEZALARI BEKLEMEKTEDİR HİÇBİR KİMSENİN GAZINA DOLDURUŞANA GELMEYİN BU YOLUN SONU PİŞMANLIK İLE HÜSRAN İLE CEZAEVİNDE HAPİSTE BİTER AİLESİNİ SEVENLER VATANINI TOPRAĞINI SEVENLER ALGI OPERASYONU İLE İŞLERİ OLMAZ HEPSİNİ EN AĞIR MÜEBBET HAPİS CEZALARI BEKLİYOR KURTULUŞLARI YOKTUR. TEORİK BİYO-KİMYA-FİZİKÇİ BİLİM İNSANI BÜYÜK-BİLGE Saygılarımızla
    Cevapla
  • ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen tüm ülke genelinde olan bu gibi haberleri bizlere sunarsanız çok sevinirim
    Cevapla
  • Aysu 2 yıl önce Şikayet Et
    Otuz bes yas ustu ne yapsin
    Cevapla
  • Şevval 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kanunun kalkması lazım millet işsiz en az 40 yaş olsa neyse
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    81' İLLERİMİZ' GENELİNDE VATAN SEVDALISI OLARAK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİ YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE AKPARTİ TEŞKİLATIMIZ BİRİNCİLİK'İLE ZAFERLE KAZANACAKTIR GARDAŞLARIM ÜLKEMİZDE FİTNE FESATLAR DARBECİ ZİHNİYETLER HALEN VAR ÜLKEMİZİN BİRLİĞİNİ BÜTÜNLÜĞÜNÜ BOZMAYA ÇALIŞAN VATAN HAİNLERİ VAR HEPSİNİ " EN AĞIR HAPİS CEZALARI BEKLEMEKTEDİR HİÇBİR KİMSENİN GAZINA DOLDURUŞANA GELMEYİN BU YOLUN SONU PİŞMANLIK İLE HÜSRAN İLE CEZAEVİNDE HAPİSTE BİTER AİLESİNİ SEVENLER VATANINI TOPRAĞINI SEVENLER ALGI OPERASYONU İLE İŞLERİ OLMAZ HEPSİNİ EN AĞIR MÜEBBET HAPİS CEZALARI BEKLİYOR KURTULUŞLARI YOKTUR. TEORİK BİYO-KİMYA-FİZİKÇİ BİLİM İNSANI BÜYÜK-BİLGE Saygılarımızla
    Cevapla
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende yanımda çalış
    Cevapla
  • Halit 2 yıl önce Şikayet Et
    Bitliste yokmu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?